Viesti Siriuslaisilta: Vanhan poistuminen, hiljentyminen, oman voiman löytäminen

Uutta päivitystä Sakari Antero Arcturukselta:

Kanavoitua viestiä Siriuslaiselta kahdentoista kollektiivilta 13.07.2021. Tietoa vanhan energian poistumisesta, kehotusta lepäämään kesän aikana ja hiljentymään. Neuvoja kuinka valita omaa totuutta ja kannustusta löytämään omaa totuutta. Tietoa myös siitä minkälaiset voimat ovat nyt täältä lähtemässä. Kanavoitua tietoa Siriuslaisilta henkioppailtani, tuotu tänne korkeimman parhaan ja korkeimman rakkauden kautta.

With English subtitles also!

2 vastausta artikkeliin ”Viesti Siriuslaisilta: Vanhan poistuminen, hiljentyminen, oman voiman löytäminen”

  1. Nämä kanavoidut viestit eivät kuulu UFO-osastoon. Kysehän on siis spiritistimeedioiden saamista viesteistä henkiolennoilta. Nämä olennot tekeytyvät fyysisesti olemassaoleviksi avaruusolennoiksi, jotka kommunikoivat telepaattisesti meedioiden kanssa. Todellisuudessa kyseessä ovat harhauttavat entiteetit, pahuuden henkiolennot, jotka ovat erikoistuneet tuottamaan disinformaatiota ja viettelemään ihmisiä uskomaan, että humanismi olisi lopullinen ratkaisu ihmiskunnan ongelmiin.

  2. Spiritistien keskeiseen teema käsitykseen kuuluu että toinen maailma on olemassa. Jos esim. yliluonnollisia, tai paremminkin superluonnollisia kykyjä omaava meedio alkaa saada arvoituksellisia viestejä tuntemattomasta toisesta ulottuvuudesta, tai sitten suoraan avaruusolento Siriuslaisilta, niin en näe niissä mitään pahaa, jos tuo heidän viestit julki. (Vanhan poistaminen hiljentyminen ja oman voiman löytäminen) on kyllä hyviä teema aiheita varmasti kaikille ihmisille, en näe niissä mitään pahaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.