Viesti Valontuojille

Tämänpäiväinen viesti on lainaus Kollektiivin uudesta kirjasta New Earth Journeys: The Collective Speak on Dealing with Personal and Global Crises. Kirjan saa mm. Kindlelle.

Kuten kaikki Kollektiivin kirjat, jokainen kappale alkaa Valontuojan kysymyksellä, joita kaikenlaiset ihmiset ovat lähettäneet eri puolilta maailmaa. Tämä on lainaus 11. kappaleesta ”Lasten kasvatus mullistusten keskellä”.

KYSYMYS: Kuinka kauan, arviolta, tämä uskomattoman haastava aika kestää? Tuleeko 8-vuotias tyttäreni koskaan näkemään Uutta Maata ja rauhanomaista ihmiskuntaa?

Kysyn, koska kaikki seuraaman henkiset lähteet, te mukaanlukien, ovat asteittain tehneet meidät tietoisiksi tulevista vaikeista ajoista (ja ne muuttuvat vaikeammiksi joka kerta kun luen), ja siitä miten urheita me olemme kun olemme syntyneet tänä aikana.

Mutta ne eivät useinkaan kerro sitä miten kauan me joudumme sietämään tätä siirtymää.

Puhummeko me sadasta vuodesta, vai yhdestä sukupolvesta?

KOLLEKTIIVI: Me sanomme Maan ihmisille, että “Milloin?” on yksi kaikkein polttavimmista kysymyksistänne.

Teidät on opetettu olemaan olemassa kolmiulotteisessa lineaarisessa ajassa, niin että tulevaisuus tuntuu yhtenä hetkenä tuovan mukanaan potentiaalisia vaikeuksia, ja toisena taas potentiaalisesti tyydytystä.

Nykyhetki, joka on ainoa luomisvoimanne piste, sivuutetaan usein kun keskitytte siihen mitä menneisyydessä tapahtui tai mitä tulevaisuudessa saattaa tapahtua.

Pelkästään tämä jo riittää luomaan tunteiden vuoristoradan, erityisesti tänä voimakkaana siirtymäaikana!

Se on todellakin haastavaa olla Maapallolla tänä aikana. Ymmärrettävästi te kaikki haluatte, että jokainen lapsi saisi tuntea planeetan, jossa viimeinkin on Rauha, jossa kaikki aseet on tehty käyttökelvottomiksi, ja jossa ihmiskunta on vapaa ja suvereeni.

Informaatiolähteenne eivät mainitse sitä miten pitkään ihmiskunta joutuu kulkemaan tämän siirtymän rankkaa polkua, koska ne eivät sitä tarkkaan tiedä.

Me kykenemme näkemään kehittyvän aikalinjan, niinkuin jotkut heistäkin. Ja kuitenkin se ei ole meidän tehtävämme sanoa teille “milloin” tai edes “miten”.

Me emme sano sitä, että nyt näkemänne kovat ajat muuttuisivat aina vain kovemmiksi.

Me aina rohkaisemme Maapallon olentoja aktiivisesti näkemään kaiken sen hyvän mitä nyt tapahtuu, omassa elämässänne ja Maapallolla yleisesti.

Ainoa mitä me voimme tarjota, tälle vapaan tahdon planeetalle, on lista potentiaaleista joiden me näemme kehittyvän. Selkeät ennustukset, erityisesti ajoitusta koskien, eivät ole viisaita.

Sillä ensinnäkin, aikalinja voi muuttua hetkessä.

Ja toiseksi, se ei koskaan olisi meidän roolimme sanoa teille “Tämä tulee tapahtumaan sinä ja sinä aikana.”

Se lausunto sitten loisi odotuksia, jotka itse asiassa auttaisivat luomaan sen tapahtuman tai jotain samankaltaista ihmiselämässä.

Odotuksilla on suuri voima. Siksi me pyydämme teitä kuvittelemaan mielessänne kauniita ja voimaannuttavia kuvia siitä mitä tulee tapahtumaan tai voisi tapahtua, oman hyvinvointinne ja parhaanne hyväksi, ja tehkää niin useamminkin!

Me kyllä näemme sen sumun mihin viittaat, ja ymmärrämme kärsimättömyytenne päästä siitä vapaaksi. Voitteko kuitenkin nähdä, että sumuverho nousisi monin merkittävin tavoin, jopa nyt?

Päättäkää tarkastella maailmaanne niin, että kysytte “Mitä uusia merkkejä näen tänään, jotka sanovat meidän siirtyvän suuremmille vapauden, ja Valotietoisuuden tasoille?”

Tämä voi siirtää kokemuksenne epävarmuudesta ja ahdistuksesta hiljaiseen varmuuteen ja rauhaan.

Negatiivisesti värittynyt uutismedianne on yksi ensimmäisistä häiriötekijöistä joista kannattaa hankkiutua eroon, kuten myös sosiaalisesta mediasta.

Olkaa tietoisia, että uutislähetysten seuraaminen ja Maapallon tilan arviointi niiden perusteella tulee vaikuttamaan negatiivisesti kykyynne havaita positiivisia muutoksia. Monet ihmiset ovat addiktoituneet informaation keruuseen, ja tuntevat että he ovat menettäneet tukijärjestelmän kun näitä uutisraportteja ei heille syötetä enää pitkin päivää. Tämä on näin silloinkin kun informaatio ruokkii pinnan alla jatkuvasti väijyvää epätoivon tunnetta heissä, joka uhkaa joinain päivinä nielaista heidät.

Uutiset tuntuvat lupaavan innostavia paljastuksia, ja että olette “perillä asioista”. Ja kuitenkin liian usein ne eivät tarjoa muuta kuin varjojen aikeita.

Te olette kuulleet ilmaisun “hankkiudu eroon kaikista häiriötekijöistä”. Me sanoisimme, että negatiivisesti värittynyt uutismedianne on yksi ensimmäisistä häiriötekijöistä joista kannattaa hankkiutua eroon, kuten myös sosiaalisesta mediasta. Me ymmärrämme, että monet käyttävät sosiaalista mediaa tapana kertoa muille omista tuotteista ja palveluistaan. Me yksinkertaisesti varoitamme kaikkia heitä, jotka menevät näitä medioita lähelle, siitä millainen houkutuksen voima niillä on. Pitäkää aistinne auki kaikkien energiamuutosten varalta silloin kun käytätte näitä kanavia.

Jos tunnette energianne madaltuvan internetin käytöstä tai uutisista, niistä on mahdollista irroittautua ja vakuuttaa itselleen “Valo on voittanut! MINÄ OLEN vapaa ja riippumaton olento. Valitsen oman Rauhan, Ykseyden ja Yltäkylläisyyden todellisuuteni kaikkien Hyväksi!”

Tyttärestäsi puhuttaessa, ymmärrettävästi koet huolta hänen elämänlaadustaan. Tajua kuitenkin (tämä voi kuulostaa kylmältä ja tunteettomalta), että hän on valinnut saapua Maapallolle tänä aikana, ei huolimatta kaikesta täällä käynnissä olevasta kaaoksesta, vaan juuri sen takia.

Hänen aikeenaan oli tulla tänne, sielun tasolla. Niinkuin kaikki Valontuojat, hän kirjoitti elämänkaarensa erittäin yksityiskohtaisesti, huolellisesti ja korkein aikein. Matkalla hän sai apua hänen valitsemilta oppailta, sekä rakkailta sieluperheen jäseniltä. (Sinä olet yksi heistä.) Sitten hän kääntyi korkeampien maailmojen Neuvostojen puoleen ja kysyi heiltä näkemystä.

Kun hän sai hyväksytettyä elämänkaarensa, ja kun hän oli luonut oman avustajien verkostonsa tätä Maapallon elämää varten, sitten valitulla hetkellä hän inkarnoitui täysin ennalta suunnitellusti, mihin kuuluu sijainti, vanhemmat, perhe, kulttuuri ja ajankohta.

Mikään tästä ei ole sattumaa. Kaikki on kauniisti tarkoituksellista.

Luonnollisesti huomautat hänen Maan ajanlaskun nuoresta iästään, ja selität hänelle hänen äitinä miten näet hänet haavoittuvaisena lapsena, jonka tulisi nauttia planeetalla elämisestä turvassa, rauhassa ja yltäkylläisyydessä. Me me olemme samaa mieltä, täysin sydämin.

Ja katso kuitenkin tämän nuoren voimaantumista! Epäilemättä aistit hänen kestävyytensä, ja hänen saamansa tuen sekä Maan perheeltä että myös sieluperheeltä, jonka tiedät olevan läsnä kunhan vain hetken olet hiljaa meditatiivisessa tilassa, ja keskityt sen läsnäoloon. Kykenet puhumaan hänen korkeammalle itselleen, oppaille ja Enkelivartijoille — hänen henkijoukolleen — ja kertoa heille huolesi hänestä.

Vaikka et sisäisesti kuulisikaan omien henkioppaidesi ääntä, tai tyttäresi, voit silti vastaanottaa vastauksina energeettisiä latauksia näiltä tahoilta, jotka vastaavat kysymyksiisi, ja virtaavat tietoisiin ajatuksiisi.

Tiedä, että kaikki vastaukset ovat siellä, ja että niitä ei pantata sinulta.

Ja tiedä, että kykenet kutsumaan Enkelien tukea ja suojaa tyttärellesi kaikin tavoin.

Et voi ottaa pois häneltä sitä polkua, jonka hän on tullut tänne kulkemaan. Ja kuitenkin voit pyytää Korkeinta Suojelusta hänelle joka päiväksi, joka pitää hänet tuolla polulla, tavoilla jotka ovat niin rauhallisia ja positiivisia kuin mahdollista. Ja voit myös näyttää hänelle joka päivä miten sellaista elämää voidaan elää.

Me emme näe tyttäresi menettävän eloisuuttaan, edes kaikkina näinä aikoina.

Mitä tulee ajoitukseen, me emme voi antaa selkeitä päivämääriä. Kuitenkin me voimme vakuuttaa sinulle, että paljon hyvää tulee syntymään seuraavien sadan vuoden aikana Maapallolla, ihmiskunnan ei tarvitse odottaa niin pitkään. Äiti Maa itse ei voi jatkaa hyväksikäytettynä ja vahingoitettuna oloa niin pitkään, vaikka vallassaolijat miten sitä haluaisivatkin. Jo nyt tuota polkua valmistellaan menemään eri suuntaan, ja heidän suunnitelmiaan ollaan tekemässä tyhjiksi.

Teemmekö me tämän kaiken sinulle? Ei, rakas. Valonkantajat kuten sinä ja tyttäresi tekevät tämän kaiken. Kyse on yksinkertaisesti asioiden tapahtumisesta omalla tavallaan omalla ajallaan.

Mieti, että itsetietoisia Valohiukkasia ja Auringon äänivärähtelyjä saapuu planeetalle nyt, jotka nostavat kaikki lopputulemat paljon korkeammalle kuin mikä olisi ollut mahdollista edes vuosi sitten…

 

Artikkelin julkaissut Ascension Times

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.