Viesti valotyöntekijöille, kanavoijille ja parantajille

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me kykenemme lukemaan kenen tahansa olennon värähtelyä kaikissa kohtaamissamme kollektiiveissa, ja tämä auttaa meitä määrittämään mitä henkilö tai ryhmä tarvitsee.

Me tiedämme, että te heränneet haluatte auttaa myös muita. Me tiedämme, että te olette palvelualttiita ja että te haluatte auttaa muita heräämään ja elämään parempaa elämää. Henkilön tai henkilöiden energian, värähtelyn lukeminen on taito, joka vaatii harjoitusta, sillä useimmat yrittävät piilotella jotain teiltä.

Tarvitsette näitä taitoja empaatteina nyt enemmän kuin koskaan. Te olette niitä joita nyt pyydetään työskentelemään henkilöiden ja ryhmien kanssa Maapallolla, ja jos osaatte sanoa miten henkilö tai ihmisryhmä värähtelee, silloin voitte auttaa antamaan heille sen mitä he todella tarvitsevat.

Henkilön tullessa luoksenne pyytämään jotain on yksi asia, mutta se mitä he todella tarvitsevat on usein aivan toinen asia. Siksipä teistä voi tuntua siltä kuin olisitte epäonnistuneet antamaan henkilölle sitä mitä hänen egonsa on pyytänyt, mutta siltikin voitte olla avuksi.

Tätä tapahtuu usein. Joskus voi mennä viikkoja tai kuukausia tai jopa vuosia jollekin tajuta miten paljon olette häntä auttanut, koska ego ei ollut tyytyväinen tuloksiin.

On täysin normaalia haluta tyydyttää jonkun tarpeet joka seisoo edessänne, koska kun niin teette, saatte heiltä suitsutusta ja palkkioita, ja egosta tuntuu paremmalta, mutta on paljon tyydyttävämpää antaa henkilölle tai ryhmälle sen mitä he oikeasti tarvitsevat ja tietää että on tehnyt jotain arvokasta, joskus sellaista mikä vaikuttaa heihin värähtelyllisesti.

Kaikki eivät tule ymmärtämään sitä että heitä on autettu värähtelyllisesti, ja he eivät ymmärrä koska he etsivät konkreettisia ja välittömiä tuloksia.

Toivottavasti kun työskentelette parantajana tai oppaana tai kanavana, kykenette murtautumaan egon seinämien läpi, koska usein henkilö tulee luoksenne ja tarvitsee useamman kuin yhden session saadakseen sen mitä hän oikeasti tarvitsee.

Se mitä te tarvitsette, mitä jokainen tarvitsee on tukea oman värähtelytason nostamiseen niin, että voi parantaa itsensä, että voi manifestoida sen mitä haluaa, että voi olla parempia ihmissuhteita, ja aidon valotyöntekijän vaikeus on vakuutella jollekulle että he saavat sen mitä he tarvitsevat, silloinkin kun he eivät saa haluamaansa.

Suurin osa valotyöntekijän työstä jää ilman kiitosta, ilman palkkiota ja ilman arvostusta.

Ja niin teidän tulee tehdä sitä siitä ilosta, että saatte korkeamman värähtelyn kulkeaan lävitsenne, se on työtänne.

Työnne on löytää ilo omassa tekemisessänne.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

 

Artikkelin julkaissut danielscranton.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.