Ylisielu, korkeampi itse ja sielunkumppani

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Aihe tällä kertaa käsitteli ylisielua, sielunkumppania ja korkeampaa itseä. Q on kysyjä, A on tietoisuus joka puhuu.

Q:  Haluaisin tietää eron näiden termien välillä: ylisielu, sielu, olento, korkeampi itse ja sielunkumppani.

A:  Kiitos. Tällä tavoin ylisielu voi, yksinkertaisesti olla polku, idea kaikista yksilöllisistä sieluista jotka ovat koskaan olleet, tai tulevat koskaan olemaan. Kaikki, kaikkialla, milloin tahansa, missä tahansa, nämä kaikki yhdistettynä yhdeksi ovat ylisielu.

Sielu voidaan nähdä ylisielun osana, jonka voitte tunnistaa elämänä tai kokemuksena millä tahansa tasolla tai ulottuvuudessa.

Korkeampi itse voi myös olla viittaus ylisieluun, mutta se voi olla tietty viittaus siihen ylisielun osaan jota kutsutte sieluksi. Se, tavallaan, valvoo fyysisen elämän pääasiallista tarkoitusta, mikäli sielun osa muuttuu sen tyyppiseksi todellisuudeksi joka luo tarpeen muistaa sen, tietyssä merkityksessä, suurempi itseytensä. Pysyitkö kärryillä?

Q: En, voitko selittää hieman lisää?

A:  Sallikaa meidän sanoa että sinulla on ylisielu, sinä olet kaikki se mitä voit koskaan olla, päätät että eräs kaikkeuksista joita voit koskaan olla haluaa projisoida itsensä tiettyyn kokemukseen. Tuo sirpale ylisielusta, edelleen ei-fyysisessä tilassa, päättää että itsensä sirpale haluaa kokea idean fyysisestä todellisuudesta. Fyysiseen tietoisuuteen, tuo osa sielusta se voi viitata lopulla itsellään, ylisielun sirpaleella, korkeammalla itsellä, tai jopa ylisielulla joka on korkeampi itse. Riippuen siitä minkä tyyppisiä yhteyksiä luodaan niitä tarkoituksia varten joita fyysisessä elämässä halutaan tutkia. Suurimmaksi osaksi korkeampi itse on ainoastaan näkökulma joka ilmaantuu fyysiseen todellisuuteen. Pysyitkö kärryillä?

Q:  Kyllä.

A:  Ylisielu voi kuitenkin nähdä korkeamman itsen käsitteen kuvittelemalla itsensä olevan sulautunut kaikkien ylisielujen kanssa Kaiken Sen Mikä On Ykseydessä. Tuo ylisielulle voidaan nähdä myös niinkutsuttuna korkeampana itsenä. Se on vain määritelmä yleisestä termistä joka sanoo, tavallaan, että on olemassa toinen osa sinusta, että kun suostuit tarkastelemaan itseäsi siitä perspektiivistä, se on perspektiivi joka sallii sinun olla enemmän tietoinen itsestäsi kuin tietty osio sinua joka mietiskelee sitä missä tämä sijaitsee.

Q:  Entäpä sielunkumppani?

A:  Idea on yksinkertaisesti se, että kyseessä on yksilöt jotka solmivat sopimuksia jakaa tarkoituksia elämässään, heijastella toisilleen ideoita joita he ovat suostuneet tutkimaan — tietoisuus itsestä, idea siitä että toimitte tasapainossa ja synkronisessa harmoniassa minkä tahansa, niinkutsutun, itsenne tason kanssa jonka olette luoneet. Tämä idea planeetallanne on, kuten monesti käy, kuitenkin, tavallaan, nurinperin. Monet yksilöt tuntevat että jos he vain löytäisivät sielunkumppaninsa, kaikki olisi ihanaa. Oikeasti niinkutsuttu sielunkumppani on heijaste siitä minkä jo tiedätte olevan ihanaa. Siksi kykenette vetämään sellaisen puoleenne, koska teistä tulee täydellisyyden värähtelytaajuus.  Teistä tulee ekstaasin värähtelytaajuus, ja vain olemalla tuo värähtelytaajuus sallitte vetää puoleenne yksilön jonka tarkoitus on jakaa kanssanne täydellisyyden heijaste, jonka olette luoneet itsenne olevaksi. Niin että voisitte heijastella tätä myös heille. Se on sielunkumppanin idea.

Q:  Miten sielu kommunikoi korkeamman itsen kanssa ylisielun suhteen?

A:  Mielikuvituksen ulottuvuuden kautta. Suoremmin sanottuna ei-fyysisessä tilassa muuttumalla ideaksi, identifikaation avulla, suoralla identifikaatiolla. Yksinkertaisesti muutumalla tietoisuudeksi joka muodostaa tuon yhteyden. Kaikissa todellisuuksissa se on aina olemassa. Mutta jos valitsette nähdä, että voi olla hetkiä jolloin se ei ole olemassa, silloin yksinkertaisesti olemalla tietoinen ideasta että on olemassa yhteys, se yhteys muodostuu. Tuolla tavalla se toimii myös fyysisessä todellisuudessa. Heti kun sallitte mielikuvituksenne idean olla yhtä todellinen kuin fyysinen todellisuus, yksinkertainen oman sielun kaikkien tasojen kanssa kommunikoinnin idea saattaa teidät välittömästi tietoiseen yhteyteen sen kanssa.

Q:  Kommunikoiko ylisielu sitten Kaiken Sen Mikä On kanssa?

A:  Kyllä, vaikka niin myös tekin teette. Jokainen taso on mielivaltainen luomus, mutta se on luonteeltaan holografinen. Jokainen taso on yhteyksissä jokaiseen toiseen tasoon. Pysytkö kärryillä?

Q:  Kyllä.

A:  Teidän ei välttämättä tarvitse mennä näitten kaikkien kanavien läpi, mutta voitte sallia itsenne tunnistaa että te itse, aivan sama millä tasolla tunnustatte itsenne olevan, olette aina SUORAAN yhteydessä Kaikkeen Siihen Mikä On. Ja se on jopa enemmän kuin tuo, yhteyden idea tarkoittaa, että olette alunalkujaankin jotain joka on erossa. Tavallaan olette luoneet itsenne ollaksenne eroteltuja, mutta myös on totta että olette myös Kaikki Se Mikä On, ja täten ette koskaan ole erossa mistään, edes siihen pisteeseen asti jossa joutuisitte uudelleenmuodostamaan yhteyden. Olette yksinkertaisesti sama asia, yksi ja sama asia. Kaikkeudelle puhuminen on omalle itselle puhumista. Omalle itselle puhuminen tarkoittaa puhumista Kaikelle Sille Mikä On. Pysyitkö kärryillä?

Q:  Kyllä, olen pahoillani.

A:  Kiitos. Hetkinen, älä ole pahoillasi, ei ole mitään miksi pyytää anteeki. LUOTTAMUS on kaikki mitä tarvitaan mekanismina, tavallaan, joka sallii teidän tietää että olette yhteydessä, tasan tarkkaan, siten kuin teidän tulee olla.

Q:  Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.