Pascagoulan UFO-sieppauksesta 50 vuotta

kirjoittanut Kevin Randle

Kaikki, jotka ovat lukeneet paljon UFOja koskevia kirjoituksiani, tietävät, etten ole suuri avaruusolentojen sieppausraporttien fani. Mainitsen tämän siksi, että eilen tuli kuluneeksi viisikymmentä vuotta siitä, kun tapahtui luultavasti parhaiten dokumentoitu kaappaustapaus. Kyseessä on Charles Hicksonin ja Calvin Parkerin tapaus Pascagoulassa Mississippin osavaltiossa 11. lokakuuta 1973. Heidät vietiin hehkuvaan alukseen, tutkittiin ja vapautettiin sitten. He menivät sheriffin luo, James Harder ja Allen Hynek haastattelivat heitä myöhemmin ja tekivät heille valheenpaljastuskokeen. Olen haastatellut sekä Hicksonia että aivan hiljattain Parkeria.

Charles Hickson ja Calvin Parker vuonna 1973
Charles Hickson ja Calvin Parker vuonna 1973

Tämä on tärkeää. Tänään viisikymmentä vuotta sitten heidät vietiin Keeslerin ilmavoimien tukikohtaan radioaktiivisen saastumisen testaamista varten. Mitään ei löytynyt, mutta jotkut tukikohdan korkeimmista upseereista alistivat heidät kuulusteluihin. Tämä tapahtui neljä vuotta sen jälkeen, kun ilmavoimat oli ilmoittanut, etteivät ne enää tutki UFO-havaintoja.

Kuulustelun aikana kävi ilmi, että sieppauksella oli muitakin todistajia. Ilmavoimien laatimassa asiakirjassa, joka laadittiin tänään viisikymmentä vuotta sitten, lueteltiin mukana olleiden upseerien nimet ja annettiin myös kahden siviilitodistajan nimet, jotka olivat nähneet jotain outoa sieppauksen tapahtumapaikalla ja -aikana. Yhdessä näistä tapauksista todistaja ajoi sillan yli lähellä paikkaa, ja autossa oli kaksi muuta todistajaa. Toisin sanoen, tuntien kuluessa sieppauksesta oli löydetty neljä muuta todistajaa, ja tämä tieto kirjattiin ilmavoimien viralliseen asiakirjaan.

Philip Mantlen ja tohtori Irene Scottin työn ansiosta todistajia on löydetty lisää viimeisten kuuden tai seitsemän vuoden aikana. Valitettavasti voidaan sanoa, että he saivat inspiraationsa tapausta koskevasta viimeaikaisesta julkisuudesta, ja siksi saamme vasta nyt tietää heistä. Löydät heidän kirjansa täältä:

Kuten sanoin, tämä on paras mahdollinen tapaus avaruusolentojen sieppaukselle. On useita riippumattomia silminnäkijöitä, on tehty sotilastutkinta, tieteellinen tutkimus, eikä tapahtuneelle ole mitään hyvää maanpäällistä selitystä. Ilman näitä muita, aiempia todistajia tämä tapaus olisi helppo hylätä. Löydät Calvin Parkerin kirjan hänen kokemuksistaan Amazonista, samoin kuin Mantlen ja Scottin muita kirjoja sekä oman kirjani 1973, joka käsittelee tätä sieppausta, muita samana vuonna tapahtuneita sieppauksia ja syksyllä 1973 tapahtunutta havaintoaaltoa.

Tietenkin on joitakin mielenkiintoisia havaintoja, jotka eivät ole puoli vuosisataa vanhoja. Stan Gordon raportoi UFO Anomalies Zone -sivustollaan, että 3. syyskuuta tänä vuonna Pennsylvanian Cumberlandin piirikunnassa todistaja kertoi, että hänen kuuro koiransa katsoi taivaalle. Siellä näkyi valoa, joka loisti alaspäin ja leijui, ja noin kolmesataa metriä sen yläpuolella oli suuri, kolmion muotoinen esine, jossa oli pyöristetyt kulmat. Hän sanoi, että UFOn pinta oli tasaisen mustan mattainen. Hän näki selvästi sen alapuolen ja sanoi, ettei UFOssa ollut yksittäisiä valoja.

Kun alus leijui, hän kuuli syvän, mutta tuskin kuuluvan huminan ja sitten yhden naksahduksen, kun alus alkoi liikkua. Yhtäkkiä se kiihtyi, kunnes se näytti tahralta. Hän sanoi, että se vain katosi.

Huomautan tässä yhteydessä, että koira reagoi alukseen, ja sen huomio saattoi kiinnittyä matalaan hurinaan. Alueella oli muitakin havaintoja ja yksi, jossa todistaja mainitsi koiran reaktion, joka oli samanlainen kuin ensimmäisessä raportissa.

Voit lukea lisää tästä tapauksesta ja muista tapauksista ympäri Pennsylvaniaa täältä:

Solid Black Triangular UFO/UAP Hovers Low Over Pennsylvania Building – Stan Gordon’s UFO Anomalies Zone

Stan Gordon on myös antanut linkin artikkeliin, jonka hän on kirjoittanut muista matalan tason UFO-havainnoista, ja voit lukea sen täältä:

The Government Needs To Be More Forthcoming About The Ongoing UFO Mystery: UFO Sightings Reported Yearly in Pennsylvania – Stan Gordon’s UFO Anomalies Zone

Ja niille, jotka ovat kiinnostuneita keskustelusta vuoden 1973 tapahtumista, joka sisältää tietoa monista tärkeistä tapauksista, löytyy Amazonista. Linkki on tässä:

Kuten sanoin, vuosi 1973 oli mielenkiintoinen vuosi UFO-havaintojen kannalta. Monia raportteja maassa olleista aluksista, monia raportteja olennoista sisältä ja ulkoa, ja useita sieppauksia (joskin suurin osa oli maanpäällisiä kokemuksia, joissa ei ollut todellista avaruusolentokomponenttia). Jos tutkimusta olisi tehty tieteellisellä tavalla ilman, että naurunalaisuuden verho olisi laskeutunut niin nopeasti, voisimme käydä erilaista keskustelua.

 

Artikkelin julkaissut kevinrandle.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.