Alberto Mayerin huikea UFO-video Kuusta

Latasin uudelleen tämän videon mikäli joku ei ole nähnyt sitä. Alkuperäinen on vuodelta 2007, se löytyy osoitteesta https://youtu.be/4Wg0lR0FIoM

Huhtikuun 29. päivänä 2007 Alberto Mayer, joka asuu Busto Arisiziossa, Italiassa, ja joka on amatööriastronomi, teki uskomattoman löydön teleskoopillaan illalla kello 23:52. Hän havaitsi ja seurasi UFOa sen lentäessä Kuun pinnan ohi. Lyhyt hänen tekemänsä kahden minuutin video vaikuttaa enemmän ammattimaiselta kuin harrastelijan tekeleeltä, mutta hän haluaa tulla kutsutuksi amatööriksi.

 

Video näyttää osia Kuusta, joihin hän keskittyi zoomaamaan, hänen seuraillessaan kiinteää mustaa kappaletta sen lentäessä Kuun pinnan yli arviolta 214 metrin korkeudella kuunpinnasta. Tämä video on absoluuttisen huikea, sekä siinä miten hän on sen koostanut että sen järjestelyissä. Pyöreä musta kappale on seurannassa ja sen ohittaessa Wallacen kraaterin ja Wallacen Alpit, se kiitää näiden kraaterien ohi: Egede, Eudoxus, Plana. Sen ohittaessa Planan kraaterin ja lähestyessä Daniell & Grace -kraateria, se leijailee ja epäröi noin 15 sekunnin ajan ennen yhtäkkistä tasan 45 asteen suunnanmuutosta.

Huomaa myös, että ennen sen kääntymistä 32 sekunnin kohdalla video yhtäkkiä hidastuu puoleen sen alkuperäisestä nopeudesta ennen epäröinnin alkamista, ja sitten se lähtee ylöspäin 45 asteen kulmassa. Sen liikkuessa ylöspäin, näet sen ohittavan Kuun kraaterit järjestyksessä: Grace, Plana, Borg, Bally A, Bally, Gartner, Democritus, Moigno A, Baillaud, ja De sitter. Sitten se katoaa Kuun reunojen taa pimeälle puolelle, pois teleskoopin näkyviltä. Mustan UFOn ohittaessa Gracen kraaterin se alkaa kiihdyttää kunnes se on 1.75-2.0 kertaa niin nopea kuin Wallacen Alppien kohdalla! Tämä videon löytyy Alberto MAyerin kotisivuilta: http://www.makina.it/SAA/Home.html

Scott C. Waring, Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”Alberto Mayerin huikea UFO-video Kuusta”

  1. Rohkeat amatööriastronomit ovat aina rehellisiä UFO löydöistään. Toisin kuin palkkaa saavat ammattilaisastronomit, jotka valtavirtatieteen painostuksen johdosta joutuvat sulkemaan jättimäisen observatorion pariksi viikoksi, jos vahingossakin videokuvaisivat julkisuuteen jotain tuollaista Maan kuusta. Heidän salaava selitys menee yleensä näin, että teleskoopissa on täytynyt olla jotain vikaa jota tutkitaan, tai ehkä se oli videokameran kaksoisvalotus, tai ilmapallo, mutta se ei voinut olla UFO. Valtavirtatiede ei tunnusta UFOja. Kuuta he eivät varmasti tämän jälkeen videokuvaisi vahingossakaan uudestaan.

    Meidän maailma nurinkurinen paikka kun ammattiastronomit etsivät kaukaisilta tähdiltä Eksoplaneettoja ja pohtivat että voisiko siellä olla elämää?, niin samaan aikaan amatööriastronomit löytävät avaruusystäviä paljon lähempää Maan kuusta UFOjen muodossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.