Etelä-Kiinan merellä räjähti, ISS kuvasi aluksen

HalTurnerRadioShow’n mukaan meritutkimusinstrumentit, jotka monitoroivat Etelä-Kiinan merta, ovat tallentaneet huomattavan merenalaisen ydinräjähdyksen.

Räjähdys sattui marraskuun 21. päivänä noin kello 18.22 ET noin 50 metrin syvyydessä. Räjähdyksen voimakkuus oli jotain 10 ja 20 kilotonnin väliltä.

Räjähdyksen jälkeen uRADMonitor havaitsi säteilyä Kiinan ja Taiwanin rannikoilla.

On huhuja siitä, että Kiina olisi ollut vastuussa merenalaisesta räjähdyksestä räjäyttämällä pienen ydinaseen ja yrittäen saada aikaan maanjäristyksen useista eri syistä, joista voit lukea HalTurnerShow:n artikkelissa, mutta oliko kyseessä Kiina vai saiko vedenalainen räjähdys alkunsa jostain muusta?

Samana päivänä Etelä-Kiinan merellä Scott Dillon tallensi ISS:n livekamerasta mystisen osittain verhoutuneen aluksen noin räjähdyksen aikaan.

Mutta se mikä on kummallista on, että Scott Dillonin ISS-nauhoitteen, eli mystisen aluksen, aikaan alus oli suoraa räjähdyspaikan yllä.

Mikä sai räjähdyksen aikaan? Oliko alus vain tarkkailemassa paikalla ydinasetta, mahdollisesti kontrolloiden räjähdyksen suuruutta?

Alla Scott Dillonin video, jossa näkyy mystinen alus ISS:n kamerassa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.