Hehkuva alus Norjassa

Havaintopäivämäärä: helmikuun 10, 2022
Havaintopaikka: Alta, Norja
Lähde: https://www.altaposten.no/nyheter/i/8QLKKd/filmet-spektakulaer-ildkule-den-kom-i-en-vanvittig-fart-over-himmelen?jwsource=cl

Hehkuva kohde nähtiin Norjassa. Se kiisi taivaalla ja yhdessä kohtaa vaikutti jakautuvan kahdeksi valopalloksi ennen katoamistaan. Jos tämä oli meteori, sen olisi pitänyt tulla alas. Painovoimalla ei ole mitään vaikutusta siihen. Tämä ei ole meteori, se on UFO!

Scott C. Waring, Taiwan

 

Norjan uutiset kertovat:

Tulipallo Altan yllä: Magnus Johnsen näki vihreän viivan lentävän taivaalla, kaivoi puhelimensa ja kuvasi sen. Torstaina kello 14.25, tulipallo yhtäkkiä ilmaantui taivaalle, suuntana pohjoisesta etelään. Magnus Johnsen seisoi kämppänsä ovella Altan yläastetta vastapäätä, kun hän näki mitä taivaalla tapahtui.

”Olin parkkeerannut koulun pihalle, ja olin omissa maailmoissani kun näin vihreän viivan taivaalla. Otin puhelimeni esiin ja aloin kuvata”, Johnsen sanoo.

”Mitä ajattelit kun näit tämän?”

”Ajattelin vain että ’mikä tuo on’ ja että minun pitää kuvata se. Se lensi niin matalalta ja hullulla nopeudella.

Useat tiimit ovat saaneet raportteja tapahtuneesta. Monet kyselivät sosiaalisessa mediassa ja kertoivat kokemuksistaan ja omista havainnoistaan. Hans Idar Haldorsen kuvasi myös tulipallon. Hän oli Peskassa kun auton kojelautakamera vahingossa kuvasi valon. ”Mahdollisesti meteori”, sanoo Kjell Bøen, Andøyan avaruuskeskuksen teknologiajohtaja. Hän ei ole tietoinen mistään aktiviteetista joka kertoisi ilmiöstä enempää.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.