Hessdalenin UFO-mysteeri

Syrjäisessä Hessdalenin kylässä Norjassa voi hyvinkin olla kaikkein pisimpään jatkuvasti käynnissä ollut UFO-liikehdintä maailmassa. Yli 40 vuoden ajan ihmiset ovat siellä nähneet — ja tieteentekijät kuvanneet — erittäin epätavallisia ja selittämättömiä ilmiöitä.

Hessdalenin valojen epätavallisen voimakas aktiviteetti alkoi joulukuussa 1981, ja se kesti kesään 1984, jolloin valoja nähtiin 15-20 kertaa viikossa. Siitä lähtien aktiviteetti on laantunut ja nyt valoja nähdään noin 10-20 kertaa vuodessa.

Jotkut tutkijat uskovat, että ionisoitunutta kaasua täynnä olevia kuplia syntyy, kun rikkihöyryt Hesja-joesta reagoivat laakson kostean ilman kanssa. Geologia muodostaa sähkömagneettisia kenttäviivoja laaksossa, mikä voisi selittää sen miksi valoisat orbit liikkuvat ympäriinsä, mutta tätä ei ole todistettu eikä se selitä kaikkia muita havaittuja kohteita Hessdalenissa, joista jotkut ovat olleet älykkäässä ohjauksessa olevia aluksia.

Now, Dr. Erling Strand has studied the Hessdalen mystery since the beginning and speaks with Richard Dolan about what he knows.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.