Jotain osuu Aurinkoon ja aiheuttaa räjähdyksen

Elokuun 8. päivä 2021 LASCO C2 -satelliitti kuvasi massiivisen räjähdyksen Auringossa, eikä se näytä auringonpurkaukselta.

Marraskuun 1. päivänä 2020 NASAn satelliitti EIT 304 kuvasi avaruusolentojen aluksen, joka ampuu suuren säteen Aurinkoon (kts. video) ja vaikka syy ei ole selvillä, sanotaan että älykkäät rodut saattavat elää keräämällä, säilömällä ja ottamalla käyttöön aurinkovoimaa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Jotain osuu Aurinkoon ja aiheuttaa räjähdyksen”

  1. Tuo tosiaan näyttää massiiviselta räjähdykseltä Auringossa, eikä se näytä tavalliselta auringonpurkaukselta.
    ”Sanotaan että älykkäät rodut saattavat elää keräämällä, säilömällä ja ottamalla käyttöön aurinkovoimaa.” Ehkä tosiaan niin voidaan tehdä?

    Michio Kaku on yhdysvaltalainen teoreettinen fyysikko, professori ja yksi säieteorian haaroihin kuuluvan säiekenttäteorian kehittäjistä. Fyysikko Michiko Kaku on sanonut avaruusolennoista että tyyppi I käyttää koko planeetan energiaa. He voivat hallita säätä tulivuoria, järistyksiä ja muuntaa niitä haluamakseen. Sitten tyyppi II on saanut käyttöönsä tähden voimat. Asuttanut planeetat. Kuin planeettojen liitto Star Trekissä. Star Trek on tyyppi II. Sitten on tyyppi III Galaktinen. He ovat avaruudessa, käyttäen mustien aukkojen energiaa. Kuin Tähtien sodan imperiumi. Sellainen olisi tyyppi III. Tällä skaalalla, mitä me sitten olemme? Hallitsemmeko Maata? Tähtiä? Koko Galaksia? Me olemme tyyppi 0. Energiamme tulee kasveista.

    Nikolai Kardašov (Astrofyysikko) Kardašovin asteikko (usein myös Kardashevin asteikko). Kardašovin asteikko on venäläisen astronomin Nikolai Kardašovin ehdottama menetelmä sen arviointiin, kuinka teknisesti kehittynyt sivilisaatio on. Asteikko perustuu sivilisaation energiankulutukseen ja sen levittäytyneisyyteen avaruuteen. Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Karda%C5%A1ovin_asteikko

    Michiko Kaku eräät ehdottavat, että ihmiset nousevat Kardashevin tyyppi I sivilisaatioksi vasta kun ymmärryksemme maailmankaikkeudesta muuttuu. Osa kollegoistani sanoo, ”Hölmöä, tähdet ovat kaukana.” Eivät avaruusolennot pääse luoksemme.” Eivät tyyppi I:sinä. Entä jos he ovat tuhansia vuosia edellä, tai tyyppi III:ia 100 000 vuotta edellä meitä? Uudet fysiikan lait alkavat avautua ja kaikki epäilykset unohdetaan. Koska kun on tyyppi II tai III, he näkee fysiikan ihan eri tasolla. Moni teoreettinen fyysikko uskoo että kun saavutamme tyypin I:n, niin tyyppi II:een kehittyminen menee nopeammin. Kuin ihmisapinasta ihmiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.