Jotain tulee alas taivaalta Denverissä

Havaintopäivämäärä: tammikuu 31, 2021
Havaintopaikka: Denver, Colorado, USA
Lähde: MUFON

Kaksi UFO-raporttia jätettiin MUFONille Denveristä. Kaksi eri silminnäkijää näki kolme valkoista kappaletta putoamassa taivaalta. Kappaleet näyttävät levyiltä. Otin lähikuvan niistä… ne näyttävät pyöreiltä levyiltä.

NASA ei ole raportoinut minkäänlaista avaruusromua Denverin yllä, eivätkä he ole raportoineet mitään putoavan avaruudesta tällä viikolla. Jos kaksi eri raporttia jätettiin tästä, ja jos yksi raportti vastaa esim. 500 silminnäkijää, silloin tuhat ihmistä näki tämän. Eivät kaikki kuvaa talteen näkemäänsä… itse asiassa aika harva, ja vielä harvempi raportoi näkemästään. Sen sijaan he postaavat usein jotain twitteriin, facebookiin ja muualle sosiaaliseen mediaan, jonne havainnot jäävät ja monesti unohtuvat.

100-prosenttista näyttöä siitä, että Denverissä on avaruusolentoja ja että siellä on tukikohta Denverin vuorialueen ympärillä. Olen sanonut näin jo vuosikymmenen ajan.

Scott C. Waring

Ensimmäinen silminnäkijä: Join aamukahvia, yleensä katselen ikkunastani kun niin teen. Katsoin ylös ja kysyin ystävältäni näkeekö tämä mitään omituisia savuvanoja. Vanat olivat pitkiä ja niiden kulkusuunnan näki muuttuneen yläilmakehässä. Niiden saapuvat lähemmäksi maata, sanotaanko 500 metrin korkeudelle, ne hitaasti alkoivat muuttaa suuntaansa ja kulkea kohti itää kohti Buckleyn ilmatukikohtaa. Mitään ääntä ei kuulunut, mitään hajua ei aistittu eikä omituisia sähkömagneettisia tuntemuksia. Nämä kappaleet eivät vaikuttaneet olevan missään kiireessä, ja ne kulkivat eteenpäin suoraan. Jos en olisi katsonut niitä suoraan, olisin voinut kuvitella niiden olevan kemikaalivanoja lentokoneiden perästä. Kuitenkin nämä pysyivät täydellisessä muodostelmassa niiden näkyvistä katoamiseen asti.

Toinen silminnäkijä: Havaitsin kolme suurta valkoista kappaletta matkaavan suurella nopeudella. Ne pysyivät muodostelmassa ja niillä oli pitkät vanat perässään. Paras kuvaus niistä olisi että ne näyttivät kuin pilvikyyneliltä. Kello oli 10:45 aamulla eikä pivliä ollut taivaalla —  havaitsin erittäin suuren kappaleen ”putoavan”, sitten liikkuvan itään suurella nopeudella. Ne pysyivät kirkkaina ja muodostelmassa kunnes menetin näköhavainnon niistä puiden ja rakennusten taakse.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.