Kevin Randle haastattelee Michael Schrattia

kirjoittanut Kevin Randle

Juttelin Michael Schrattin kanssa, joka on kirjoittanut kiinnostavan kirjan, ei ainoastaan sen sisältämän informaation takia, vaan myös sen sisältämien UFOista tehtyjen kauniiden värikuvien takia. Schrattilla on pitkä historia UFO-tutkimuksessa ja hänen tietonsa aiheesta ovat laajat. Voit kuunnella shown täällä:

https://www.spreaker.com/episode/50224682

Voit katsoa sen tästä linkistä:

https://rumble.com/v18nyur-a-different-perspective-with-kevin-randle-interviews-michael-schratt.html

Aluksi puhuimme vuoden 1941 Cape Girardeaun UFO-maahansyöksystä. Olen tutkinut sitä kirjassani Crash: When UFOs Fall from the Sky. Ongelma on, että tapaus on periaatteessa yhden ainoan todistajan näkemä, eikä hän nähnyt mitään muuta itse omin silmin kuin valokuvan, joka on ollut jo kauan kadoksissa. Voit lukea pidemmän analyysin täältä:

https://kevinrandle.blogspot.com/search?q=Cape+Girardeau

Siitä siirryimme joihinkin havaintoihin, joista Michael oli toimittanut joitakin maalauksia. Ensimmäisenä oli Temple, Oklahoma, jossa silminnäkijä ei nähnyt ainoastaan laskeutuneen aluksen, vaan myös yhden olennoista, vaikka hän sanoi, että olento oli ihminen eikä niinkään humanoidi. Tapausta tutkittiin Project Blue Book -projektissa, ja se on yksi niistä kolmesta, jotka on merkitty ”tunnistamattomiksi” tiedostoissa, jotka koskevat miehitettyjä havaintoja. Lähes kaikissa muissa tapauksissa, jos silminnäkijä kertoi olennoista, se leimattiin psykologiseksi, mikä tarkoitti, että silminnäkijässä oli jotain vikaa. Voit lukea lisää Temple-tapauksesta täältä:

https://kevinrandle.blogspot.com/2019/12/temple-oklahoma-ufo-landing.html

Ne, jotka haluavat nähdä joitakin Project Blue Bookin asiakirjoja, voivat tutustua niihin täällä:

https://kevinrandle.blogspot.com/2022/03/canadian-texas-vs-temple-oklahoma-minor.html

Templen havainnon kuvitus, joka perustuu ilmavoimien tiedostoihin.

 

Varsinainen kuva Project Blue Bookin tiedostoista.

 

Puhuimme myös kanadalaisesta miehestä, Stephen Michalakista, joka loukkaantui UFOn lähestyessä häntä läheltä vuonna 1967. Kuvia vammasta on julkaistu internetissä, mikä antaa lisätodisteita havainnosta. Voit lukea osan virallisista asiakirjoista täältä:

https://www.bac-lac.gc.ca/eng/discover/unusual/ufo/Documents/1967-06-26.pdf

Puhuimme myös Alabaman Mobilessa tehdystä havainnosta, joka kiinnosti minua kuvituksen perusteella. Kyseessä oli yhden silminnäkijän havainto, mutta kuvattu alus oli melko monimutkainen. Ongelmani on se, että kyseessä on yksittäinen todistaja, ja kun otetaan huomioon aluksen koko, olen yllättynyt, ettei vahvistavia havaintoja ollut. Se saattaa selittyä sillä, että todistajat eivät halunneet kertoa tarinoitaan. Se voi myös selittyä sillä, ettei muita todistajia ollut. Kaikki kuvat ja niihin liittyvät tarinat ovat nähtävissä kirjassa Dark Files: A Pictorial History of Lost, Forgotten and Obscure UFO Encounters.

The illustration of the Mobile, Alabama sighting.

 

Viimeisessä jaksossa puhuin Moon Dustista. Olin juuri julkaissut päivitetyn version vuoden 1998 kirjastani Project Moon Dust. Brad Sparks oli sanonut, ettei Moon Dust -nimistä projektia ollut olemassa, mitä minun oli vaikea uskoa, koska meillä on kaikki Moon Dust -nimellä merkittyjä asiakirjoja. Näyttää siltä, että Moon Dust oli koodisana, joka kattoi Moon Dust -toiminnan. Moon Dust oli siis olemassa, mutta ei projektina vaan toimintana.

 

Artikkelin julkaissut kevinrandle.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.