Kirkas UFO kiitää Shasta-vuoren yllä

Valokuvaaja: Kun vierailin äitini luona Shasta-vuorella huhtikuun 17. päivänä 2019, olin myöhään ulkona ottamassa kuvaa vuoresta.

Ottaessani kuvia, soitin minua autossamme odottavalle pojalleni. Auto oli parkkeerattu lähelle ja kysyin häneltä onko tämä vain minun mielikuvitustani vai liikkuiko tähti Shastan yllä?

 

Hän ei ollut varma, mutta kun pääsin äitini luokse ja latasin kuvat, huomasin että yhdessä kuvassa ”tähti”, jonka luulin aiemmin liikkuneen, leijaili vuoren yllä ja juuri alaoikealla kuvassa oli harmaa sikarin muotoinen esine ja jotain sen reunalla pyrkimässä ylöspäin kohti ”tähteä”.

Tuo kuva on otettu 22.30 20-sekunnin valotusajalla. Seuraavassa kuvassa, minuutin myöhemmin otettu kello 22.31, ”tähti” oli lähtenyt vuorelta ja jättänyt valojäljen; sekä vuoren päällä ollut esine oli myös kadonnut.

Poikani ja minä olimme kiinnostuneita näkemään voisimmeko saada kuvia siitä seuraavana iltana huhtikuun 18. päivänä 2019 ja noihin samoihin aikoihin. Me kykenimme saamaan lisää kuvia jotka ovat hämmästyttäneet meitä. MUFONin tapaus 99821.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.