Kolme näköhavaintoa samasta UFOsta Floridassa

Päivitystä tähän juttuun, amerikkalaisuutiset raportoivat tämän tapauksen armeijan testiohjuksena, mutta se tuntuu salailulta, sillä se oli niin lähellä Floridaa ja miljoonien ihmisten henki oli kyseessä. Joko Amerikka valmistautuu sotaan Kiinan ja Venäjän kanssa… (toim. huom. niin kuulemma valmistautuukin) tai tämä oli UFO. Uskon jälkimmäiseen.SCW

katso esim.

https://nypost.com/2021/02/10/floridians-mistake-trident-submarine-missile-launch-for-ufo/

Havaintopäivämäärä: helmikuu 9, 2021

Havaintopaikka: West Palm Beach, Florida, USA

Lähde: MUFON

Tässä on jotain mitä ei näe joka päivä. Mies ja nainen Floridassa ajoivat West Palm Beachia, kun he havaitsivat valkoisen kartion taivaalla ja kimmeltävän esineen liikkuvan sen ympärillä. Pieni esine oli yksimoottorikone, joka sattui olemaan alueella ja kiinnostui tästä kartiosta taivaalla.

Valkoinen kartio jatkaa vaipumistaan ja kiiltävä esine, jolla on siivet ja valo kummassakin siiven päässä, tuntuu tutkailevan valkoista kartiota. Mutta valkoinen kartio vaipuu nopeasti pois ja pian se näyttää verhoutuvalta UFOlta. Tämä on yleistä kun UFOt haluavat pysyä näkymättöminä, mutta kun ne tajuavat olevansa väärässä ja jonkun tarkkailevan niitä, ne verhoutuvat. Silloin esine näyttää läpinäkyvämmältä kunnes se katoaa kokonaan näkyvistä. Näyttöä siitä, että UFOt voivat verhoutua piiloon…. juuri omien silmiemme edessä.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo: Orbi näyttää siltä kuin se olisi kulkenut hiljaa muutaman minuutin ja lentokone tuntuu ajavan suoraan sitä kohti. Lentokoneen oli pakko tehdä äkkikäännös väistääkseen sen. Sitten se vain katosi. Tämä on kaikki osoitettu videolla.

Toinen raportti samasta UFOsta.

Kolmas raportti MUFONilta tästä UFOsta tuli vain valokuvina ja kertomuksena.

MUFON: #113614

Ajoin tietä pitkin ja havaitsin lentokoneen taivaalla. Lentokoneen takana havaitsin paikallaan olevan levyn, erittäin kirkkaasti valaistun, ja sen ympärillä oli pilvimuodostelma. Levy ja pilvi näyttivät olevan täydellisiä, kuin jostain toisesta maailmasta. Levy oli paikallana, vaikka en voi sitä vahvistaakaan pyörikö se ympäri kun ajoin, mutta levy ei liikkunut mihinkään suuntaan. Sitten se katosi, ja niin teki myös pilvi piakkoin samasta kohtaa.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.