Lenkkimäinen UFO Teksasissa voi olla portaali

Havaintopäivämäärä: kesäkuu 4, 2021
Havaintopaikka: Dentonin piirkunta, Texas, USA

Teksasista kuvattua raakavideota katsellessa näkee perheen ulkoiluhetken aikaan aivan ennennäkemättömän UFOn. Alus on pystyssä ja sen keskellä on suuri reikä. Silminnäkijän lapset jatkoivat kuplien puhaltamista, eivätkä he nähneet yläpuoella vilistävää alusta.  Isä pysyy pää kylmänä ja yrittää parhaansa mukaan keskittyä epätavallisen muotoiseen alukseen, joka heidän yläpuolellaan lentää.

Tämä näyttää rengas-UFOlta, joka on tyypillisen pyöreä ja muodostaa pilviä sen ympärille. Kuitenkin se on lytistänyt muotonsa ja näyttää ohuelta lenkiltä, tai nauhalta jossa roikkuu avain. On mahdollista, että keskireikä kykenee avaamaan portaaleja aluksille hypätä paikasta paikkaan, valoa nopeampi kuljetus. Teksasissa tällaisen havaitseminen tarkoittaa, että jotain suurta on pian tulossa tai lähdössä. Tämä kuulostaa tulevalta suurelta tapaukselta.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Tämä on tunnistamaton lentävä esine minulle, koska en tiedä mikä se oli. Me istuimme tulen äärellä ja pikkuiset puhaltelivat kuplia. Onko ideaa? Jonkinlainen pallo josta on ilmat pihalla? Se näytti melkein kuin laskuvarjolta.

4.6.2021 20:57 Dentonin piirikunnassa, Teksasissa

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.