Lentokonepilotti näki Foo-hävittäjän

Havaintopäivämäärä: 12.8.2022
Havaintopaikka: Wilmington, Pohjois-Carolina, USA
Lähde: Sähköpostiraportti

Suurelle lentoyhtiölle työskentelevä pilotti koki ensimmäisen UFO-havaintonsa. Se oli valkoinen pallo, joka on yleisin UFO-havainto maailmassa. Tämä UFO tunnetaan maailmansotien ajalta myös nimellä foo-hävittäjä, joka oli kuuluisa siitä, että se seuraili lentokoneita sotien aikaan. Tämä on uskomaton ja harvinainen video oikeasta UFOsta. Silminnäkijän suositukset ovat moitteettomat ja hän on selvästikin alan asiantuntija oltuaan pilotti niin monta vuotta. Tämä on 100-prosenttista näyttöä siitä, että UFOt seuraavat lentokoneita ja ovat kiinnostuneet niiden matkustajista.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Olen pilotti suuressa lentoyhtiössä USA:ssa. Olen entinen sotilaslentäjä.

Milloin: 12. elokuuta 2022, yli 35 minuutin ajan arviolta 00.55-01.30 ET (04.55-05.30 UTC).

Missä: Ensimmäisen havainnon aikaan olimme arviolta Wilmingtonin yllä Pohjois-Carolinassa.  Toisen havainnon aikaan olimme arviolta Richmondin yllä Virginiassa. Me kuljimme pohjoiseen ja kohteet olivat suoraan edessämme. Oli mahdotonta sanoa tarkkaan missä kohteet olivat; 35+ minuutin aikana me tarkkailimme niitä, eivätkä ne vaikuttaneet koskaan tulevan lähemmäksi.

Narratiivi: Me nousimme St Thomasista Neitsytsaarilta 4 tunnin lennolle Washingtonin Dullesin lentokentälle. Lähdimme 22.02 ja laskeuduimme 01.48. Arviolta kello 00.55 aloin nähdä hitaita valopulsseja taivaalla suoraan edessämme (pohjoiseen päin). Pulssit kestivät yleensä 8-10 sekuntia ja välillä oli pimeitä taukoja, jotka kestivät 10 sekunnista yli minuuttiin. Ne hitaasti liikkuivat vasemmalta oikealle. Pulssit olivat asteittaisia (alkoivat erittäin himmeinä ja kirkastuivat arviolta yhtä kirkkaiksi kuin Venus, ja sitten hiipuivat).

Lentäjänä olen varma, että en nähnyt muita koneita. Erittäin harva siviili osaa lentää yli 12 kilometrin korkeudessa, ja kohteet olivat noin 10 astetta horisontin yläpuolella omasta näkökulmastamme. En kyennyt sanomaan etäisyyttä kohteisiin koneestamme, mutta niiden 35 minuutin aikana kuin katselimme, me emme koskaan tuntuneet lähestyvän niitä, vaikka lensimme sinä aikana 250 merimailia. Tästä syystä uskon, että ne olivat joko yläilmakehässä tai avaruudessa. Muutama minuutti katselun jälkeen, lentokapteeni (joka tähän asti oli ollut varsin hiljaa) kysyi minulta näinkö valoja. Sanoin kyllä, ja me aloimme puhua siitä mitä ne voisivat olla. Aloin filmata ja ottaa valokuvia tässä kohtaa. Me aloimme nähdä 2 valoa samaan aikaan, usein eri korkeuksilla, mutta ne aina liikkuivat yleensä vasemmalta oikealle kun pulssi oli kirkkaimmillaan.

Yhdessä kohtaa me katselimme kahta valoa, jotka lensivät “muodostelmassa”, rinta rinnan. Kun katsoin tarkkaan, kykenin näkemään valot jopa silloinkin kun pulssit olivat hiipuneet, mutta oli pimeää ja joskus ne hiipuivat kokonaan. Kun pulssi oli tumma, valot vaikuttivat matkaavat vasemmalle. Hetken ajan me näimme kolme kohdetta kerralla. Milloinkaan me emme nähneet vilkkuvaloja tai navigaatiovaloja kohteilla. Paras tapa kuvata mitä näimme olisi 2-3 lentokonetta kääntymässä vasempaan lentovalot päällä, mikä tarkoittaa että ne olivat selvästi näkyvillä kun valot olivat meitä kohti. Koska me lensimme kohti Washington DC:a, me keskustelimme mahdollisuudesta sille, että ne olisivat hävittäjiä, jotka lensivät ympyrää kaupungin yllä jonkin turvallisuusuhan takia. Tämä selvästikään ei ollut asian laita, koska me olimme 300+ mailin päässä DC:sta kun me näimme ne, ja ne eivät koskaan vaikuttaneet lähestyvän meitä tullessamme lähemmäksi kaupunkia. Myöskin ne olivat korkeammalla kuin modernit hävittäjät kykenevät lentämään, eikä ollut syytä sille että niillä olisi laskeutumisvalot päällä siinä lennon vaiheessa. Lisäksi hävittäjillä on laskeutumisvalot laskutelineissä, jotka olisi nostettu ylös, ja siksi ne eivät näkyisi. Entisenä sotilaslentäjänä olen äärimmäisen tietoinen modernien koneiden kyvykkyyksistä, olen treenannut CAP:ia (paikkojen suojaamista ilmauhilta) ja olen 100-varma, että me emme nähneet armeijan lentokoneita tai valoraketteja.

Olen käyttänyt aikaa pohtiakseni mitä ne olisivat voineet olla, ehkä Starlink-satelliittien jono, ja valopulssit olisivat auringonvaloa, joka heijastuu satelliiteista. En usko niiden olevan satelliitteja seuraavista syistä: me näimme ne keskellä yötä; 5 tuntia auringonlaskun jälkeen, jolloin satelliitteja on vaikeampi havaita. Me näimme myös pulssit arviolta 80 kertaa, ja näköhavaintomme lakkasivat vain sen takia, että aloimme laskeutua pilvien läpi. Lentokoneesta katsottuna Starlink-jonot ovat tyypillisesti 40-60 satelliittia. Havainto myös kesti 35+ minuuttia, mikä on paljon pidempään kuin satelliittijonot näkyvät. Uskon, että se oli samat 2-3 kohdetta koko tuon ajan, ja ne lensivät ympyrää. Viimeisenä, kohteet vaikuttivat lentävän ympyrää, mikä ei ole satelliittien ominaisuus. Tämä on ensimmäinen havaintoni.  Minulla on neljä videota ja useita valokuvia. Valitettavasti otin ne puhelimella keskellä yötä. Voit nähdä pulssit, mutta suhteellista liikettä on vaikeaa nähdä. Yhdessä videossa kuvasin kojelautaa, josta näkyy korkeutemme ja sijainti.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.