Levynmuotoinen UFO liikkuu veteen Michiganissa

Silminnäkijä on ottanut useita kuvia levynmuotoisesta UFOsta, joka valokuvaajan mukaan liikkuu edestakaisin veteen ja sieltä pois Michigan-järvellä. Järvi on tunnettu sen monista mystisistä UFO-havainnoista.

Alla silminnäkijän lausunto:

Maaliskuun 31. päivän iltana 2018 noin kello 22.20, oli hyvin kirkas, rauhallinen ilta ja täysikuu. Ajoin rantaa pitkin Kewauneesta Algomaan kun huomasin pitkän, kirkkaasti valaistun aluksen.

Aluksi luulin sen olevan rahtilaiva. Mutta mitä enemmän katsoin sitä, sen ihmeellisemmältä sen liikkeet ja valot näyttivät.

Päätin pysähtyä tienposkeen juuri ennen Algomaan saapumista, josta on hyvä näkymä Michigan-järvelle sinne missä UFO oli.

Voin nyt nähdä sen väläyttelevän erilaisia valoja pitkin sen pitkää rakennetta. Muoto tuntui muuttuvan pitkulaisesta levynmuotoiseen.

Värit vaihtelivat kirkkaan valkoisesta punaiseen, vihreään, vaalean siniseen valoon. Se teki pariin otteeseen tiukkoja käännöksiä korjatakseen koilliseen johtanutta kulkusuuntaansa.

Se välillä leijaili veden päällä, sitten se näytti laskeutuvan veteen samalla kun se liikkui koilliseen.

Sitten, kun se näytti olevan täysin linjassa autoni suunnan kanssa (yli mailin päässä minusta), kaikki elektroniikkani, autoni radio, kojelaudan valot, ajovalot ja kännykkä muuttuivat itse omin nokkineen päälle. Noin kolmen sekunnin päästä ne kaikki menivät yhtäkkiä pois päältä.

Pidin tuota merkkinä lähteä. Katsoin siinä vielä muutaman minuutin, yritin rauhoittua ja suljin autoni ovet (vaistonvaraisesti). Rauhoituttuani jätin UFOn sinne missä se oli.

Silminnäkijä on lähettänyt havaintonsa kuvineen MUFONille tapausnumerolla 93368.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.