Liuta UFOja avaruusasemalla

Havaintopäivämäärä: tammikuun 3, 2022
Havaintopaikka: Italian yllä, lähellä avaruusasemaa
Lähde: ISS:n livekamera

Youtubekäyttäjä Marco Pedotti kuvasi nämä kolme UFOa avaruusaseman lähellä. Hänen kanavallaan hän seurailee ISS:ää, ja hän postaa ainoastaan videoita ISS:n näkymistä, mutta tällä kertaa hän kuvasi jotain fantastista: UFOjen laivueen.  Kävin läpi hänen kuvamateriaalinsa uudestaan ja uudestaan ja en näe siinä mitään feikkiä. 100-prosenttisen aito.

Kun otin kuvakaappauksia joistain UFOista, huomasin että ne olivat kaikki sumeita ja läpinäkyviä. Mutta yksi UFO lensi maanpinnan yllä ja se näytti kolmiolta, mutta kun keskitin siihen, se itse asiassa olikin nelisivuinen pyramidi. Yllä olevassa kuvakaappauksessa se näyttää kuin portti olisi avauttu UFOn oikeaan reunaan. Se voi paljastaa aluksen ohjaamon. Ehkäpä pilotti halusi paremman näkymän omin silmin, sillä näyttää siltä kuin aluksella normaalisti ei olisi ikkunoita. Miten monta? En laskenut, lähempänä 12. Se yksi kiisi ruudun ohi muutaman kerran ja meinasin missata sen.

Tämä on hienoa. Jokainen kolmesta UFOsta jättää suuren varjon alla olevan Maapallon pinnalle. Katso, laita paussille aina välillä, henkeäsalpaavaa. Nämä eivät ole satelliitteja, ne kääntyvät ja kiitävät pois huikean nopeasti. Olen nähnyt satelliitteja vapautettavan avaruusasemalta, tämä ei ole sellaista. Nämä ovat 100-varmasti avaruusolentojen teknologiaa, joita elävät olennot ohjaavat.

Scott C. Waring,  Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.