Massiivinen levy Arecibon tutkakuvassa

Havaintopäivämäärä: 1.12.2023

Havaintopaikka: Aurinkokuntamme

Lähde: https://www.lpi.usra.edu/resources/asteroids/asteroid/?asteroid_id=2003UX34

Tämä on jotain, mikä on ollut työpöydälläni jo muutaman viikon, ja ajattelin että se on pakko jakaa ennenkuin vahingossa poistan sen. Katselin Arecibon teleskoopin punasiirtymädataa ja lösin tämän kohteen, jota nimitettiin asteroidiksi, mutta se on selvästikin suuri metallinen kiekko. Data sanoo, että se on 800 metriä läpimitaltaan.

Lisäksi näkyy kaksi pienempää UFOa, neliskanttisia, jotka kiertävät tätä suurempaa kiekkoa. Ne suojelevat suurempaa alusta hyökkäyksiltä. Punasiirtymäkuvia tässä gif-kuvassa on ainoastaan 16. Viimeisessä kuvassa, nro. 16, oli selvä kuva UFOsta. Uskon niitä löytyvän enemmänkin, mutta jollekulle assistentille on sanottu, että poistaa kaikkein selkeimmät. Hän kuitenkin tarkoituksella jätti yhden selvän UFO-kuvan giffiin.

Onko sinulle koskaan sanottu töissä, että tee jotain, joka sinun mielestäsi oli todella väärin, joten et tehnyt sitä niinkuin käskettiin? Me kaikki olemme. Tässä on UFO-kuvien graalin mallja. Harvinaistakin harvinaisempi. Tällaista kaikki UFO-tutkijat etsivät, ja tässä se nyt on. 👽

Scott C. Waring

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.