Metsästäjä näki kuution Oregonissa

Havaintopäivämäärä: 5.4.2023
Havaintopäivämäärä: Coos Bay, Oregon, USA

Lähde: MUFON

Metsästäjät menivät etsimään saalista, kun he kohtasivat hehkuvan kuutio-UFOn. Kuutio oli selvästi matalammalla videon alussa, sitten paljon korkeammalla lopussa. Käytän kahta tiettyä puskaa maassa oikealla puolella perspektiivin ja etäisyyden määrittämiseen. Tähän vielä lisäksi se, että he unohtivat koko UFOn, aivan kuin UFO olisi pyyhkinyt itsensä pois silminnäkijöiden muistista. Mutta he löysivät videon ja muistivat sen.

Kun kohtasin kymmenittäin jumbojetin kokoisia UFOja (monet sotilaat parkkipaikalla  tuijottivat ylöspäin hiljaa vartin verran) Rapid Cityssa, Etelä-Dakotassa vuonna 1990, minä myös unohdin sen muutamaksi päiväksi. Omituista kyllä, en ajatellut asiaa ollenkaan, myöhemmin tajusin, että UFOt itse olivat piilottaneet muiston. Lyhytmuistia voidaan muokata avaruusolentojen teknologialla. Selvästikin avaruusolennot käyttävät sitä UFOjen näkyessä, kun he eivät halua tulla nähdyiksi.

Scott C. Waring, Taiwan

Katso ylläolevaa kuvakaappausta videon alkuosasta. Se on matalalla. Allaolevassa kuvassa UFO on paljon korkeammalla. Tämä on todiste siitä, että UFO nousee ylöspäin. Kuvakaappauksiin on lisätty kontrastia.

Silminnäkijä kertoo:

SE OLI OMITUINEN KUUTIO, JOKA LEIJAILI ILMASSA. Olin kolmen ystävän kanssa, me olimme metsällä. Me kävelimme aukiolle ja siinä se oli. Ehkä 100 metrin päässä ja arviolta 15 metriä maanpinnasta. Omituista miten kukaan meistä ei muista tätä. Vasta kun siirtelin videoita löysin sen. Minulla on tuo video. Kun näimme kuution, me kolme vain käännyimme ja lähdimme pois. Aivan kuin kukaan meistä ei olisi ollut enää kiinnostunut siitä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.