Miehet mustissa takavarikoivat todisteet merivartioston UFO-kohtaamisesta

NASA on hiljattain todennut, että UAP:n tutkimiseen tarvitaan paljon enemmän ”tietoa”. Kaikki haluavat tietoja, mutta onko meillä todella puutetta hyvistä tiedoista, kun kyse on tästä ilmiöstä?

Yhdysvaltain armeija on 80 vuoden ajan kohdannut UAP:itä, jotka tunnettiin aikoinaan UFOina. Kohtaamisista on pitkä historia, ja todisteita on tahallisesti salattu.

Richard Dolan on paljastanut tapauksen, joka oli hautautunut National UFO Reporting Centerin tietokantaan ja joka koski Yhdysvaltain rannikkovartiostoa vuonna 1973.

Siihen liittyi uskomaton UFO-kohtaaminen keskellä Atlantin valtamerta, valokuvien takavarikointi ”miesten mustissa” toimesta ja todistajien pelottelu.

Aika ja paikka

Tapaus sattui kesällä 1973 jossain keskellä Atlantin valtamerta. Tarkkoja koordinaatteja ja tarkkaa sijaintia ei ole julkistettu, mikä lisää tapahtumaan liittyvää mysteeriä.

Kohtaaminen

Tapaus sattui, kun Yhdysvaltain rannikkovartioston aluksen miehistö havaitsi tiettävästi epätavallisen esineen taivaalla. Silminnäkijät kuvailivat kohteiden leijuvan ja liikkuvan tavanomaisia lentokoneiden kykyjä uhmaavalla tavalla. Se säteili outoja valoja ja liikkui epäsäännöllisesti, mikä jätti miehistön hämmentyneeksi ja huolestuneeksi.

Valokuvatodisteet

Rohkeassa yrityksessä dokumentoida selittämätön ilmiö useat rannikkovartioston miehistön jäsenet onnistuivat ottamaan valokuvia tunnistamattomasta esineestä. Näiden valokuvien oli tarkoitus toimia ratkaisevana visuaalisena todisteena kohtaamisesta.

”Miehet mustissa” tekevät intervention

Yksi tämän tapauksen merkittävimmistä piirteistä oli salaperäisten henkilöiden väitetty väliintulo, johon viitataan yleisesti ”miehinä mustissa”. Jotkut uskovat, että nämä henkilöt, jotka esiintyvät usein UFOihin liittyvissä kertomuksissa, ovat hallituksen agentteja, joiden tehtävänä on salata tai mustamaalata UFOihin liittyviä todisteita. Tässä tapauksessa ”Miehet mustissa” nousivat tiettävästi rannikkovartioston alukseen ja takavarikoivat valokuvatodisteet sekä kaikki muut tapaukseen liittyvät tallenteet ja asiakirjat.

Silminnäkijöiden häirintä

Miehistön jäsenet, jotka olivat todistaneet ja yrittäneet dokumentoida UAP:n kohtaamisen, kertoivat tunteneensa itsensä mustapukuisten miesten uhkaamiksi ja pelottelemiksi. Näiden henkilöiden väitetään varoittaneen todistajia puhumasta tapahtumasta kenenkään kanssa ja välittäneen salailun ja kiireellisyyden tunteen.

Salailu

Tapaus, kuten monet muutkin sotilaiden UAP-kohtaamiset, oli salassa pidetty. Tapahtuman yksityiskohtia väitettiin salatuksi, minkä vuoksi tutkijoiden ja yleisön oli vaikea saada kattavaa tietoa.

Silminnäkijäraportti

UFO tuli alas leijuen yläpuolellamme. Näimme jotain, jota kuvailisin luukuiksi. Pyörin, kun se leijui. Valot vaihtoivat väriä. Sitten se nousi sekunnissa ylös ja muuttui hyvin pieneksi. Sitten se näytti pitävän pienen näytöksen, ikään kuin se olisi tiennyt, että katselimme sitä. Se kiihdytti taivaan poikki sekunnin murto-osassa kääntyen suorassa kulmassa.

Monet kuvat tästä aluksesta otettiin teleobjektiivilla. Muistan, etten malttanut odottaa, että saisin nähdä kuvat sen jälkeen, kun ne oli kehitetty. En koskaan nähnyt niitä.

Kun meidät vapautettiin valtameriaseman tehtävistä, suuntasimme takaisin Governor’s Islandille, Yankee Pieriin, joka oli kotisatamamme. Emme odottaneet vastaanottoa, jonka saimme. Kun olimme telakoitumassa, näin melkoisen määrän ”miehiä mustissa” odottamassa pääsyä aluksellemme. Yleensä telakoinnin jälkeen, jos ei ollut palveluksessa, saimme vapauden yleensä 72 tunniksi. Kukaan ei saanut poistua laivasta. Nämä ”miehet mustissa” kuulustelivat meitä kaikkia yksi kerrallaan. Meitä käskettiin allekirjoittamaan valaehtoinen vakuutus, jossa kerrottiin, ettemme nähneet mitään. Meitä varoitettiin, että jos mainitsisimme tästä kenellekään, meidät erotettaisiin.

Meitä kehotettiin olemaan menemättä minkään uutismedian pakeille ja yrittämättä kertoa tätä tarinaa. Jos tekisimme niin, hallitus haastaisi meidät oikeuteen.

On siis ilmeistä, että meillä on todellakin hallussamme runsaasti tietoja näistä tapahtumista, mutta ne ovat vain salaisuuksien peitossa ja piilossa julkisuudelta.

Tapauksesta voi lukea NUFORCin sivuilta: https://nuforc.org/sighting/?id=76914

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.