Mies käveli rannalla ja näki UFOn Intiassa

Havaintopäivämäärä: helmikuun 14, 2022
Havaintopaikka: Auroville, Intia

Tämän tajunnan räjäyttävän tapahtuman näki tuhannet ihmiset Intiassa, joten odotan tästä monia videoita. Aiempi postaus oli samasta tapahtumasta, eri silminnäkijä. Tässä silminnäkijä kertoo oman tarinansa ja näyttää kahden silminnäkijän raakakuvaa eri paikoista. Avaruusolennot yrittävät saada huomiomme, jotta he voisivat totutella ihmiskuntaa muiden lajien olemassaoloon… pikkuhiljaa. Tämä on kiistämätöntä näyttöä siitä, että avaruusolennot ovat olemassa. Olen varma, että Intian valtio keksii joitain tekosyitä ja syyttää armeijan harjoituksia, Venusta, suokaasua tai jotain muuta pitääkseen kansan pimeässä.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä puhuu havainnostaan, joka tapahtui Intiassa. Hän sanoo:

”Kävelin rannalla tänä aamuna. Kello oli noin 6 aamulla, ja taivas oli edelleen hämärä. Ja huomasin omituisia muotoja pilvissä. Ne olivat hienoja. Se oli kuin pilvi olisi maalattu erittäin omituisesti. Joten seisoin siinä ja tuijotin pilveä ja käännyin ja katsoin toiseen suuntaan ja huomasin tämän omituisen kohteen. Se oli kuin soihdun valo. Se oli siinä hetken aikaa ja sitten katosi.”

Sitten hän jatkaa kertomista miten hän soitti ystävälleen toiseen kaupunkiin joka näki saman ja he vertailivat videoitaan.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.