Mies kutsuu UFOn meditoimalla

Havaintopäivämäärä: 12. toukokuuta 2022
Havaintopaikka: Camden, Maine, USA
Lähde: Email (voit lähettää raporttisi osoitteeseen scwaring@yahoo.com)

Sivujeni lukija lähetti minulle videon. Hän yritti saada yhteyttä UFOon meditaatiolla. Meditaatiota käytetään kutsumaan UFOja lähemmäksi. Tämä on ollut juttu ainakin vuoden 2010 Fox Newsin Las Vegasin videosta lähtien, jossa mies kutsui UFOja luokseen TV-uutislähetyksessä!

No, näyttää siltä että se toimii, olen tehnyt sitä itsekin. Pysy rauhallisena, keskitä ajatuksesi mentaalisesti lauseeseen ja lähetä se ulospäin taivaalle. Tämä pitää tehdä ulkona, esim. talon katolla, myös avoin puisto toimii. Kiltteys ja rakkaus sydämessäsi lausu mielessäsi (he voivat aistia tunteita) ”Terve veljeni ja sisareni kaukana, me olemme kaikki yhtä, pyydän teitä tulemaan luokseni.” Ja se toimii, niinkuin se toimi ekallakin kerralla kun tein niin. Aivan kuten tämäkin silminnäkijä käytti samanlaista tekniikkaa mentaalisesti kutsumaan heitä.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Käytin meditaatiota dokumenttia katseltuani ja UFO tuli näkyviin. Näin aikaisemmin UFOn suoritettuani päivittäisen kävelyni Camdenin satamasta Rockportin satamaan. Katsoin dokumenttia siitä miten kutsua UFOja meditoimalla ja tein sen Camdenin kirjaston puistossa Camdenissa, Mainessa. Katsoin taivaalle ja näin leijailevan pastillin muotoisen aluksen, jota sitten seurailin ja kuvasin.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.