Montanan ilmatukikohta menettää sähköt UFO-kohtaamisen vuoksi

Raportin, jonka on julkaissut The Mutual UFO Network, Montanassa lähellä Great Fallsia ollut silminnäkijä raportoi, että kontakti Malmstrom-ilmatukikohdassa UFOn kanssa johti 10 minuutin pituiseen sähkökatkoon sen jälkeen kun pyöreä ”yli puolen eekkerin mittainen” kappale oli leijaillut tukikohdan päällä tammikuun 24. päivä 2018.

“Tukikohtakontaktini kuvaili kappaletta ainoastaan mustaksi”, raportoinut silminnäkijä kertoo. ”Jos heihin ottaa yhteyttä, Malmstrom vahvistaa, että tuolloin oli sähkökatkos mutta ei mitään muuta. Tutkijat ovat liikkumassa paikalle. Viime UFO-havainto oli toukokuussa 2017. Tämä lähde on luotettava ja varmistettu, niinkuin olen minäkin.”

Silminnäkijä kuvasi itseään eläköityneeksi poliisietsiväksi ”jolla ei ole tapana liioitella.”

Jätetty raportti kertoo kappaleen olleen väriltään musta eikä siinä ollut silminnähtäviä rakenteellisia piirteitä. Kappaleen koko oli suurempi kuin 100 metriä. Ei ulkoisia valoja. Ei päästöjä. Kappale leijaili alle 200 metrin korkeudella. Kappale oli yli mailin etäisyyden päässä silminnäkijästä. Laskeutumisia ei havaittu.

Tutkijat ottivat yhteyttä Malmstromin mediaosastoon mutta heille ei vastattu. Sähkökatkos on saattanut rajoittua laukaisualustan alueelle eikä koko tukikohtaan.

MUFON CAG:n tutkija Marie Cisneros ja Montanan osavaltion MUFON-johtohahmo John Gagnon sulkivat tämän tapauksen statuksella Information Only.

“Tapauksesta on suljettu pois astronomiset ja sääanomaliat,” Cisneros ja Gagnon totesivat raportissaan. “Pois on suljettu myös bolidit sekä tulipalloaktiviteetti. Suljettu pois selvät huijaukset.

“Meidän johtopäätöksemme: Tunnistamaton esine. Koko, muoto, lentokuvio ja lentorata eivät sovi mihinkään perinteiseen lentokoneeseen. Koska tämän oli raportoinut joku muu kuin silminnäkijä, tapaus täytyy jättää tilaan Information Only ellei lisätietoa saada silminnäkijältä.”

Malmstromin ilmatukikohta sijaitsee Cascaden piirikunnassa, Montanassa, lähellä Great Fallsia. Siellä sijaitsee Air Force Global Strike Commandin (AFGSC) 341. ohjuslennosto (341 MW). Väestölaskennassa asukasluku oli 3472.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.