Musta kolmio Georgiassa

Havaintopäivämäärä: helmikuun 24, 2022
Havaintopaikka: Calhoun, Georgia, USA

Vau! Tsekatkaa tämä fantastinen kuvamateriaali joistain kavereista, jotka olivat töissä ja näkivät mustan kolmioaluksen liikkuvan hiljalleen alueen yli. Kaveri huutaa muille että tulkaa ulos katsomaan UFOa taivaalla. Kun he tulevat ulos, he eivät voi uskoa silmiään. Musta kolmio liikkuu hiljalleen taivaalla, hitaasti, hiljaa. Tämä on korkealla ja kaukana ja se on kaksi kertaa keskivertoauton kokoinen.

Tämä näyttää samanlaiselta kuin laivaston UFO-videot, jotka julkistettiin vuonna 2020. Tämä on ainoastaan 180 mailin päässä amerikkalaispresidentti Jimmy Carterin UFO-havaintopaikasta Learyssa, Georgiassa. Siellä hän näki UFOn ollessaan Georgian kuvernööri vuonna 1969. UFO matkasi ajassa, vieraili Amerikan presidentin luona ennen hänen presidenttiyttään. Mietin mitä jos tämä olisi se sama UFO…. ja se on vierailemassa jonkun toisen tärkeän henkilön luona?

Ehkäpä tulevaisuuden presidentti näkyy tällä videolla.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Kaverini Nate näki UFO. Aloin kuvata sitä puhelimellani. Kaupungin nimi on Calhoun, osavaltio on Georgia. Yritän löytää jonkun joka analysoisi videota. Alkuperäinen on puhelimellani, ja se on vieläkin omituisempi kun sitä zoomaa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.