Musta rengas-UFO Disneylandin yllä

Havaintopäivämäärä: maaliskuun 8. 2020 Havaintopaikka: Disneyland, Los Angeles, Kalifornia, USA

Tässä on mielenkiintoinen video mahdollisesta rengas-UFOsta Disneylandin yllä Kalifornian Los Angelesissa. Joidenkin laiteiden tiedetään aiheuttavan mustia renkaita, mutta on myös vakavia raportteja USA:n armeijalta, joissa puhutaan mustista renkaista muuttuvan lautasen muotoiseksi pilveksi armeijan tukikohdan yllä.

Mitä merkitystä tällä on todellisille UFOille? UFOt voivat luoda pilviä niiden ympärille, tai nin ainakin USA:n valtion dokumentit kertovat vuoden 1957 Fort Belvoirin UFO-tapauksesta. Sen valokuvat ovat alla. Condonin raportti (s. 168) uhraa tähän tapaukseen 11 sivua. Eräänä aamuna syyskuussa 1957 armeijan sotamies Fort Belvoirissa Virginiassa kutsuttiin kasarmilta. Hänen palvelustoverinsa näkivät mustan renkaan muotoisen UFOn lähestyvän. Sotamies otti Brownien kameransa mukaan ja otti kuusi valokuvaa siitä, joista tämä oli ensimmäinen. Noin 5 minuutin päästä musta rengas, joka näytti ”kiinteältä” sotilaiden mielestä, liukui eteenpäin ja alkoi ”peittyä valkoisesta savusta”. Valokuvat ovat tämän postauksen lopussa.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo:

Seuraava video kuvattiin 8.3.2020. Se näytää “Avaruusolentojen Portaalilta”. Jakakaa tämä niin ihmiset tietävät mitä tapahtuu 😰. Tämä ei ole ainoa paikka missä tämä on tapahtunut, se tapahtui myös Etelä-Dakotassa.

Amerikkalaisen sotilaan ottamia oikeita valokuvia metallisesta rengas-UFOsta, joka luo pilven ympärilleen.

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Yksi vastaus artikkeliin ”Musta rengas-UFO Disneylandin yllä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.