Mystisiä valoja Kievissä

Havaintopäivämäärä: 19.4.2023
Havaintopaikka: Kiev, Ukraina

Keskiviikkona kello 21:57 näkyi taivaalla kirkas välähdys. Valon näki tuhannet ihmiset ja kymmenet kamerat. Mikä se oli, sitä ei edelleenkään tiedetä. Monet uutistoimistot sanoivat, että se on NASAn satelliitti, mutta NASA sanoi, että tämä satelliitti on edelleen kiertoradalla. Joten se ei ole satelliitti.

Huomasin UFOn poistuvat valon räjähdysalueelta. Näitkö sinäkin sen? Jotain voimakasta tuli sinne, tuhosi tämän toisen kohteen, mahdollisesti säästi miljoonien ihmisten hengen ja esti katastrofin tapahtumisen. Ihmiset näkevät nykyhetken, avaruusolennot näkevät menneen, nykyisyyden ja tulevan. Tämä UFO on pastillimainen. Mikään ihmisten alus ei näytä siltä.

Mielestäni tämä valo on jotain muuta. Uskon Venäjän laukaisseen yliääniohjuksen, jossa oli Kiinasta saatu ydinkärki. Mutta avaruusolennot tulivat väliin ja tuhosivat sen ennen kuin se kykeni räjähtämään. Avaruusolennot useasti näyttävät voimansa väkivallattomampaan tyyliin, neutraloimalla ydinaseet, autot, joskus jopa ihmiset, jotka pysäytetään ja saadaan tuntemaan siltä kuin aika olisi kulunut monta tuntia. Sitä kutsutaan kadotetuksi ajaksi.

Jos Ukraina päätyy Venäjälle, siitä lähtee käyntiin tapahtumaketju Etelä-Kiinan merellä, joka tulee olemaan demokratialle katastrofaalista. Silloin Kiina saa kaipaamansa harhautuksen Venäjältä, joka tavoittelee Ukrainaa. Kiina veisi saaret mannermaan ja Taiwanin välistä. Näihin kuuluisi myös Taiwan itse. Avaruusolennot näkevät kokonaiskuvan, tulevaisuuden mahdollisuudet jotka voivat tapahtua, ja ne puuttuvat asiainkulkuun viime hetkillä.

Scott C. Waring, Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.