Mystisiä valoja Pennsylvaniassa

Havaintopäivämäärä: 10.2.2023
Havaintopaikka: Wilcox, Pennsylvania, USA

Kun katselen tätä silminnäkijävideota, innostun siitä pakostakin. Tämä on loistavaa näyttöä UFOjen olemassaolosta. Kohteet hehkuvat yhtäkkiä taivaalla, kirkkaina kuin aurinko. Mutta sen kasvaessa huomasin, että se muutti muotoaan yhdestä orbista kahdeksi, sitten kolmeksi ja sitten neljäksi, joista jokainen kosketti toistensa reunoja.

Olen kuullut tällaisista UFOista Majestic 12:n huippusalaisista raporteista, mutta tämä on ensimmäinen kerta 20 vuoteen, kun olen nähnyt tällaisen itse videolla. Silminnäkijä itse sanoi, että kaksi hävittäjää pian ilmestyi kun orbit olivat kadonneet. Se kertoo, että nämä ovat näkyneet USA:n armeijan tutkissa!

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

En ole nähnyt koskaan aiemmin tällaista, pian tämän jälkeen näkyi kaksi hävittäjää plus kaksi muuta tuntematonta valoa, jotka näkyvät videolla. Kello oli puoli seitsemän aikaan illalla ja olin juuri lopettelemassa auton korjausta asiakkaalle ja olin ulkona kävelemässä kohti tiloja, kun näin omituisen valon. Kiireesti otin puhelimen esiin, koska luulin että se oli drone. Sitten kun sain kameran päälle, se oli kadonnut ja odotin siinä noin 10 minuuttia ja sitten nämä ilmestyivät ja minun onnistui kuvata se videolle.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.