NASAn aurinkosatelliitti kuvasi suuntaansa muuttavan kappaleen

Joulukuun 20. päivänä 2022 tunnistamaton kohde menee ensin Auringon suuntaan ennen kuin se yhtäkkiä muuttaa suuntaansa, tehden melkein U-käännöksen.

Kun komeetta kiertää auringon, se tulee takaisin toiselta puolelta, mutta tämä ei kierrä sitä ollenkaan, se tekee parabolisen käännöksen ennen poislentoa.

On mahdollisuus, että kohde on ollut avaruusolentojen pilotoima UFO, mutta Youtube-käyttäjä Suspicious0bservers tarjoaa kaksi muuta mahdollisuutta sille mikä tämä havainto olisi voinut olla.

Eräs kommentoija sanoo: Nopeus ja koko aiheuttaisivat massiivisen torsiovoiman ja se hajottaisi tai polttaisi kohteen. Idea planeetan kokoisesta kohteesta tällä tavoin liikkumassa tarkoittaisi, että voima vetäisi sitä poispäin Auringosta. Toinen mahdollisuus on magneettinen hylkimisvoima, jos kohteen energia on vastakkainen Auringon polariteettiin, ja se reagoisi siihen etäältä.

Toinen kommentoija esittää: Se näyttää zoomaavan ohi kameran takaapäin, lähetyen Aurinkoa ja sitten lentäen sen ohi parabolista kurvia. Mielestäni se on vain perspektiiviä, joka saa sen näyttämään siltä kuin se olisi lähestymässä ja sitten perääntymässä. Ainoa asia joka minua järkyttää on sen koko ja nopeus. Mitä jos se olisi osunut Maapalloon?

Videon katselun ja kommenttien lukemisen jälkeen on selvää, että kukaan ei oikein tiedä mikä tämä planeetan kokoinen asia olisi voinut olla.

UFO? Luonnonilmiö? Vaiko jotain mistä huolestua?

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.