Nevadan autiomaassa on jotain salattua

Henkilö Battle Mountainista Nevadasta kävi läpi artefakteja kuvista sen jälkeen kun hän oli lukenut vanhan tarinan UFO-törmäyksestä autiomaahan. Hän löysikin pian luonnottoman näköisen kolmion Nevadan autiomaasta.

Alla on hänen todistuksensa, jonka hän on jättänyt MUFONin tutkittavaksi tapausnumerolla 95617.

Uskoin tuon olevan karjatila, mutta lisätarkasteluilla se näyttää olevan feikki.

Kun tajusin kuukauden tutkimisen jälkeen ettei se voi olla sitä, aloin pelätä.

Ainoa amerikkalainen johon otin yhteyttä oli Kristen Desilva (mahdollisesti hän viittaa Desilvaan joka työskentelee sisällöntuottajana Fox5-Vegasilla). Hän ehdotti, että olisin yhteydessä George Knappiin. Knapp ei koskaan vastannut ja seuraavana päivänä Desilva oli blokannut minut.

Kohteessa näkyy vedenpoisto, mikä osoittaa sen olevan erillään maisemasta. Vesi virtaa sen ympärillä ja sen läpi. Maaperä näyttää olevan peräisin järvenpohjasta. Kasvillisuuden puutetta voi selittää suolaisuudella.

Kolmivaihevirtajohdot kohteeseen ovat liian suuret ollakseen pieni karjatila, puhumattakaan siitä miten paljon sellaiset maksavat.

Kohde on näkyvissä ensimmäisessä Google Mapsin kuvassa, joka on peräisin USA:n geologisesta tutkimuskartasta, mikä osoittaa sen että se on ollut olemassa ennen satelliittikarttoja.

Kahdelta ilmastointilaitteelta näyttävät yksiköt ovat rakennuksen vieressä. Liian paljon ilmansiirtoa ollakseen pieni rakennus. Pieni täydellisen pyöreä lätäkkö näkyy olevan päällä. Täydellisen pyöreää painaumaa ei pitäisi olla siinä kohtaa.

Kaikki osoittaa siihen, että kyseessä on ELY-havainnon törmäyspaikka.

Luulen, että kommunikaatiotani häiritään.

Uskomus siitä, että Area 51 on kaukana, estää laajemmat etsinnät.

Turvallisuuden puute täällä palvelee sitä ettei paikka herättäisi suurempaa huomiota, tai mahdollisesti tämä on vain omituinen tasasivuinen kolmio hiekassa, mutta sen ympärillä ei ole aitausta. Ja kuka rakentaisi 1069-metrisen kolmion, jo ennen kuin oli mahdollista että se nähtäisiin ilmasta!

Kaikki yritykseni levittää tietoa tästä ovat epäonnistuneet.

Kolmion koordinaatit: 40°20’41″N 117°20’48″W

ELY-havainto:

Hän sanoo että kaikki osoittaa ELY-havainnon törmäyspaikkaan.

Lähes kuusi vuosikymmentä sitten UFOn on väitetty törmänneen lähelle ELYä. Se on lähes koko tarina. Päivämäärä on tiedossa: elokuun 14. 1952 ja 16 ruumista jotka saatiin talteen.

Ely Timesin mikrofilmi elokuulta 1952 kolmessa eri kirjastossa on sama 15. päivän osalta: tuon päivän numero puuttuu. Se olisi ollut se päivä jolloin lehdessä olisi jotain lukenut, mikäli jotain olisi oikeasti tapahtunut.

ELYn ja oletetun törmäyspaikan välinen etäisyys on vain 250km.

Suurta kolmiota tarkastellessa tulee mieleen että se näyttää vanhalta jäljeltä, jonka oikea törmännyt UFO olisi jättänyt.

Se seikka, että George Knapp ei koskaan vastannut, ja että Kristen Desilva blokkasi hänet, on erittäin hämärää. Aivan kuin he eivät haluaisi olla mukana salailua täynnä olevan tapauksen selvittelyssä.

Voisiko olla niin, että kaveri on löytänyt alkuperäisen törmäyspaikan?

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.