Onko tämä havainto Punta Gordasta UFO?

Tammikuun 7. päivä 2023 tehtiin UFO-havainto Punta Gordassa, Floridassa. Raportin mukaan havainto tehtiin kirkkaana iltana, jolloin näkyvyys oli 13km. Havaitsija näki kaksi erillistä kohdetta: pienempi joka vilkutti valoja, jota seurasi suurempi, neliskulmainen kohde, jonka valkoinen valo vilkkui nopeasti .

Havaitsija alkoi kuvata kohteita, ja jossain kohtaa suurempi kohde lopetti ja katosi, ja tuli takaisin arviolta 10 astetta oikealle päin alkuperäisestä sijainnista. Kohde sitten jatkoi polkuaan ennen lopettamista ja uudelleen katoamista. Silminnäkijä sanoo, että kohde oli alle kilometrin päässä. Silminnäkijä pani merkille omasta näkövinkkelistään, että kohteet vaikuttivat varsin suurikokoisilta.

Kohteiden tarkkailun jälkeen silminnäkijä otti yhteyttä Punta Gordan lentokenttään kysyäkseen mahdollisista lentokoneista alueella havainnon aikaan. Lentokenttä ilmoitti, että heidän tutkansa toimintasäde on rajoitettu, eivätkä he kyenneet antamaan mitään informaatiota kohteesta. Silminnäkijä sanoi, että hänellä on kolme erillistä videota kohteesta.

Tämä kertomus havainnosta on kiinnostava. Kuitenkin on tärkeää muistaa, että vaikka jokin on tunnistamaton, se ei tarkoita että se olisi avaruusolentojen luoma. Tälle ilmiölle on olemassa monia muitakin mahdollisia selityksiä.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.