Ovikamera kuvasi olennon Ohiossa

Havaintopäivämäärä: 9. kesäkuuta 2022
Havaintopaikka: Canfield, Ohio, USA

Tämä ovikamera kuvasi energiaolennon sen ohittaessa etuoven. Kamera oli sellaisella asetuksella, että se kuvaa vain silloin kun se tunnistaa jonkin asian olevan ovella, ja nyt ovikamera tunnisti tämän henkilöksi ja kuvasi sen. On olemassa avaruusolentojen rotu, joka on puhdasta energiaa. Ne näkyvät vain taivaalla, hehkuvat kun ne ovat innoissaan. Ne näkyvät yleensä 8-50 olennon ryhmissä.

Kyllä, olen itsen nähnyt niitä, tämä video ei kuitenkaan anna kauhean hyvä kuvaa puhtaan energian olennosa. Kaupungin valot tekevät vaikeammaksi nähdä niitä kameralla. Etuoven kamera oli kuitenkin infrapunakamera, mikä mahdollistaa 100-prosenttisen selkeän kuvan tästä olennosta. Energiaolennon näkeminen on harvinaista. Ne ovat kiinnostuneita meistä, ja silloin kun me niitä näemme, ne tykkäävät leikkiä kanssamme, pysyä läsnä pari minuuttia. Tämä on 100-prosenttista näyttöä energiaolennoista maailmassamme.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Ovikamera etuovellani, kuvaussäätö oli asetettu yhden henkilön näkyvyyteen. Toinen kerta, kun kamerani on kuvannut tällaista kolmen aikaan yöllä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.