Parhaat paikat UFOjen bongaamiseen

Kukaan ei tiedä mitä UFOt ovat oikeasti. Vuosien mittaan avaruusolennot ovat sivuutettu sääilmiöinä, muuttolintuina ja kaupallisina lentoina. Tähän päivään asti hallitukset ja viranomaiset eivtä ole tuottaneet uraauurtavaa informaatiota, mutta on olemassa lista paikoista joissa käy kuhina, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kokea lähikohtaamisen UFOjen kanssa.

1. Area 51, Nevada, USA

Miljoonat ihmiset ovat väittäneet nähneensä omituisia esineitä lentämässä Area 51:n yllä. Vaikka virallista tukea väitteille ei olekaan, monet spekuloivat, että kyseessä voi olla armeija tai avaruusolennot. Ilmiön taustalla oleva salailu on herättänyt miljoonien kiinnostuksen ja heidän kiinnostuksensa taltuttamiseksi he jatkavat internetin läpikäyntiä ja uutisten lukemista aiheesta.

2. The Nullabor, Australia

1950-luvulta lähtien tämä etäinen alue on ollut kohtaamispaikka UFOille. Monet matkailijat väittävät tulleensa humanoidien jahtaamiksi kun he ajavat tyhjiä teitä.

3. Molebkan kolmio, Venäjä

Molebkan kolmio on avaruusolentoaktiviteetin pesäke ollut Venäjällä jo 100 vuoden ajan. Lähes kaikki paikalliset alueella myöntävät nähneensä omituisia valoja ja symboleja taivaalla.

4. Roswell, New Mexico, USA

Roswell on kuuluisa tapauksestaan joka sattui vuonna 1947. William Brazel ja hänen poikansa väittivät nähneensä kirkkaan valon ja romun lähellä paikkaa jossa he olivat työskentelemässä. Vaikka hän ei kertonut kenellekään, paitsi pomolleen, paikalliset tuntuivat tietävän siitä ja jatkoivat vastausten etsintää vuosia.

5. Warminster, England

The Salisbury Plain on Aveburyn kiviympyröiden sijaintipaikka, joka vetää puoleensa avaruusolentofanaatikkoja. Fanit kerääntyvät ympäri maailmaa paikalle katselemaan taivaita. Alueella on nähty myös viljakuvioita.

6. El Enladrillado, Chile

El Encadrillado on megaliittien keskittymä Chilessä. Paikassa on 233 kivipaatta, jotka ovat aseteltu geometrisesti amfiteatterinkaltaiseen asetelmaan.  Chilen turistivastaavat ovat luoneet ensimmäisen avaruusolentokävelyreitin sen jälkeen kun niitä havaittiin suuri määrä vuonna 2008. Sen väitetään olevan laskeutumispaika avaruusolentojen aluksille.

7. Wycliffe Well, Australia

Wycliffe Well on julistanut itsensä Australian UFO-pääkaupungiksi. Se on ollut avaruusolentoaktiviteetin keskittymä sitten toisen maailmansodan. Paikalliset ovat myöntäneet nähneensä valoja taivaalla useasti.

8. Bonnybridge, Scotland

Tämä alue on ilmeisesti keskittymä avaruusolennoille johtuen noin kolmesta sadasta havainnosta joita joka vuosi raportoidaan. Ainoa asia joka näitä havaintoja yhdistää on, että nämä esineet pysyvät tunnistamattomina.

 

Artikkelin julkaissut express.co.uk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.