Portaalista saapuvaa UFOa edeltää suuri välähdys

Jotain todella omituista tapahtui tammikuun 16. päivänä 2021.  Secchi Stereo Ahead EUVI 171 -luotain kuvasi jättiläisvälähdyksen, joka sitten paljasti suuren kappaleen Auringon lähellä.

Sinisiä säteitä, mahdollisesti sähköisesti latautuneita, näkyy molemmila puolilla kappaletta, mitkä ilmeisesti emanoituvat kappaleesta.

Kappale näyttää jättiläis-UFOlta. Tuleeko se toisesta ulottuvuudesta ja saapuu portaalin läpi Auringon vierestä?

Portaali on poikkeuksellinen avaruuden tai ajan repeämä, joka yhdistää matkaajan alku- ja loppusijainnin, tässä tapauksessa jättiläismäisen UFOn sijainnin.

Havainto: https://www.helioviewer.org/

Stereo-A, Secchi, EUVI 171

Välähdyksen päivämäärä: 2021/1/16 kello 05.38.00

Kappale: 2021/1/16 kello 05.43.00

Välähdys ja kappale ovat näkyvissä vain sekunnin murto-osan.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

2 vastausta artikkeliin ”Portaalista saapuvaa UFOa edeltää suuri välähdys”

  1. Reaaliaikainen suoratoisto eli livestriimaus tai suoralähetys tarkoittaa sitä, että videokuvaa lähetetään verkossa suorana lähetyksenä katsojalle suoratoistopalvelun kautta. (Wikipedia)

    Meillä ei kaiketi ole realiaikaista suoralähetys palvelua tuohon (Secchi Stereo Ahead EUVI 171 –luotaimeen), joka kuvasi tuon jättiläisvälähdyksen ja paljasti suuren kappaleen Auringon lähellä. Välähdys ja kappale ovat näkyvissä vain sekunnin murto-osan. Hyvä noinkin että suuren kappaleen jättiläisvälähdys saatiin tallennettua kuvaan.

    Vaikka olisikin suoratoisto videokuva palvelu tuohon luotaimeen, niin tuskin kukaan jaksaa tuijottaa jotain luotaimen lähettämää realiaikaista suoratoisto kuvaa yhtäjaksoisesti. Ja myöhemmin sitten voisi sanoa että uskon 100% vakuuttavasti mitä siellä tapahtui, kun näin sen suorana lähetyksenä. Skeptikoilla yleensä aina liian kovat vaatimukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.