Pyöräilijät näkivät UFOn Argentiinassa

Havaintopäivämäärä: 31.3.2021

Havaintopaikka: Malergue, Argentiina

Lähde: http://inexplicata.blogspot.com

Tämä valokuva on fantastista näyttöä avaruusolentojen toiminnasta Argentiinan erämaassa. Avaruusolentojen aluksia on kuvattu vuosikymmenten ajan tulivuorten ja vuorten ympärillä. Tämä UFO selvästi etsii jotain ja tutkii autiota erämaata. Sen kohtaama pyöräilijä ei ole yllätys. Ryhmä pyöräilijöitä oli kilpailemassa. Avaruusolennot haluavat ymmärtää ihmisten kilpailuluonnetta ja terveysintressejä.

Scott C. Waring, Taiwan

Inexplicata kertoo:

Ryhmä pyöräilijöitä oli alueen eräällä hienoimmalla paikalla. Valokuvaa otettaessa he havaitsivat omituisen kuvion. Malarguen pyöräilyreittejä kiertelevät pyöräilijät ottivat valokuvan, joka pian pääsi huomion kohteeksi, ei niinkään kauniin maiseman tai pyöräilijöiden kykyjen takia. Huomion sai kuvassa näkyvä omituinen esine, jota monet pitävät UFOna legendaarisen Castillos de Pincheiran alueella. Lucio Aquirre latasi kuvan Facebookkiin ja siitä tuli viraali heti kättelyssä.

”Jotkut Alvearin kaverini polkivat Castillos de Pincheiran alueella Malarguessa. He ottivat useita kuvia maastosta ja yhdessä niistä näkyy tämä…” mies sanoo profiilissaan. Kuvassa näkyy hiekkatie vain muutaman metrin päässä kalliomuodostelmasta. Sen yllä metrien päässä näkyy sumea esine, joka näyttää ilmeisesti leijailevan pinnan yllä.

Allaolevaan kuvakaappaukseen on lisätty fokusta.

  Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.