Rengas-UFO Adirondack-vuorilla New Yorkissa

Elokuun 1. päivänä 2019 kalastin kahden ystävän kanssa Hudson-joella Adirondackilla. Me luulimme olevamme yksin, kun yhtäkkiä suuri määrä ihmisiä tuli lautoilla jokea pitkin ja junarataa pitkin pedaalijunalla.

Ystäväni otti kuvan joukosta. Me emme nähneet mitään epätavallista tuolloin, mutta yhtä kuvaa katsottuamme myöhemmin siinä näkyi omituinen muoto kuvan oikeassa yläreunassa. Se vaikuttaa olevan mahdollisesti renkaan muotoinen lentävä kappale sillan yllä, jonka perässä on jonkinlainen savuvana.

Olen paranormaalitutkija TAPSissa, joten ystäväni lähetti kuvan minulle mielipidettä varten. Olin kuvassa kun se otettiin, ja tiesin ettei sitä oltu muokattu mitenkään.

Ainoa asia jonka keksin luonnolliseksi selitykseksi on, että se voisi olla mahdollisesti vesitippa linssissä, joka saa aikaan omituisen heijastuksen.

Mutta ajattelin että josko te haluaisitte katsoa kuvaa, mielipiteenne kiinnostaa minua.

Me tarkastimme kaikki muut valokuvat, jotka tuolloin otettiin, eikä niissä ole tuollaista anomaliaa. Tämän jälkeen ei ole otettu suoraan toista kuvaa, mutta yksi otettiin juuri tätä ennen, eikä sen linssissä ole mitään.

MUFONin tapaus 102827.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.