Silminnäkijä kuvasi tictacin lomalla Miamissa

Minulla oli kunnia vastaanottaa UFO-havaintoraportti mieheltä, joka näki pastillin muotoisen UFOn hotellihuoneensa parvekkeelta vuonna 2019.

Tämä havainto tapahtui päivän massiivisen ukkosmyrskyn jälkeen ja silminnäkijällä oli tuoreessa muistissa tapahtunut, joten hän kaiveli vanhoja valokuviaan, ja näki tämän UFOn valokuvaa tarkastellessaan.

The eye witness took a photo from his hotel room and photographed a Tic Tac shaped UFO in 2019 Miami.

Thunderstorm in Miami FL 2019 day before the Tic Tac shaped UFO appeared.

Silminnäkijä antoi selkeän ja yksityiskohtaisen kuvauksen kokemuksestaan, mm. havaintopaikan sijainnin. Hänen tuoreessa muistissa ollut kokemuksensa antaa tarinalle mielenkiintoisia piirteitä. Aivan kuin hänen alitajuntansa olisi muistuttanut häntä UFOsta, tai hän muisti sen, mutta se ei kuitenkaan ollut ensimmäisenä mielen päällä.

Olen henkilökohtaisesti tutkinut kuvaa ja voin vahvistaa, että siinä todella näkyy valkoinen tictac-UFO. Silminnäkijän kertomus ja valokuvat ovat vakuuttavia.

Olen kiitollinen, että joku lähetti tämän valokuvan ja kertoi kokemuksistaan. On tärkeää, että me jatkamme kokemusten dokumentointia ja tutkimista, jotta voisimme paremmin ymmärtää ilmiötä.

A day before the white UFO sighting in Miami FL in 2019.

Silminnäkijän lausunto

Hei, nimeni on (annettu lähteessä), kerron että vuonna 2019 Miamissa otin joitain valokuvia näkymästäni hotellilla, jotka lähetän sinulle analysoitavaksi. Lomalla tulee otettua useita kuvia, mutta muutama päivä sitten ne tulivat mieleeni muistona ja kun niitä katsoo, näkee pienen ripauksen, joka kiinnitti huomioni. Kun suurensin sitä, se olikin ilmeisesti UFO. Lähetän tämän sinulle analysoitavaksi. Valokuvauspäivää edeltävänä päivänä iski myrsky, joten menimme huoneeseen ja otin kyseiset kuvat näkemästäni.

kuvat: Source Supplied/UFO Sightings Footage/UFO Sightings/Ufosfootage/Canva.

 

Artikkelin julkaissut Lee Lewis / ufosightingsfootage.uk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.