Suuri lautas-UFO NASAn kuuvalokuvissa

On esitetty väitteitä, että anomaliat näissä valokuvissa ovat syntyneet filmin prosessoinnin yhteydessä. NASA itse ei ole esittänyt tätä väitettä. Itse asiassa, he eivät anna minkäänlaista selitystä niille vaikka pyyntö onkin toistuvasti esitetty.

Willease, joka havaitsi anomalian NASAn Apollo 12 -mission valokuvassa, sanoo: ”Noniin, onko mitään muuta mitä voisin näyttää teille joka on vähänkään yhtä kiinnostavaa kuin tämä?”

Todellakin, se ei näytä keinotekoiselta kuva-artifaktilta vaan UFOlta, joka liikkuu Kuun pinnan yllä. Toinen UFO on näkyvillä lähellä lautasen muotoista UFOa.

Entäpä sitten suuri pyramidirakennelma, joka näkyy samassa valokuvassa, mikä panee miettimään josko nämä UFOt liittyvät muinaisiin pyramideihin.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

2 vastausta artikkeliin ”Suuri lautas-UFO NASAn kuuvalokuvissa”

  1. Anomaliat poikkeavuus, ilmiöt, jota yleinen sääntö ei ennusta. Nuo anomaliat kuvassa näkyy kyllä erittäin selkeästi kun kuvan kontrastia on lisätty ja suurennetussa kuvassa erittäin räikeän selvästi. Ei näytä keinotekoiselta kuva-artifaktilta vaan UFOlta, joka liikkuu Kuun pinnan yllä. Toinen UFO on selkeästi näkyvillä lähellä lautasen muotoista UFOa.

    Kuusta itsessään heijastunut auringon valo luonnollisesti vähäistä, mutta kuun pinnan yksityiskohdat erottuu silti hyvin ja tuo pyramidikin näkyy selkeästi kuvassa. UFOt saattaisivat hyvinkin liittyä ennen muinaisiin pyramideihin. Nasa ei anna minkäänlaista selitystä niille vaikka pyyntö onkin toistuvasti esitetty. Tyypillistä Nasalle että selitystä ei anneta, jos vähänkin näyttää liittyvän Ufoihin. Nasa yrittää pimittää UFOt asian olemalla hiljaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.