Sylinteri-UFO Nova Scotiassa

Elokuun 6, 2016 – Sijainti: Bay of Fundy, Nova Scotia.

Telttaillessani ystävieni mäkillä lähellä rantaa katselin varsin intensiivistä salamamyrskyä joka vyöryi lahden suulta Atlantille.

Kaksi videosta otettua kuvakaappausta. Kuvat: MUFON
Kaksi videosta otettua kuvakaappausta. Kuvat: MUFON

Odotimme grillauksen loppumista ja aloin kuvaamaan myrskyä toivoen että saisin jotain hyviä kuvia salamista odottaessani.

Myrsky oli ainakin 20 minuutin päässä mutta salamointi osui suoraan veteen melkein joka kerta ja jatkoin filmaamista noin 2 minuuttia… mitään normaalista poikkeavaa paitsi että yksi tuplasalama ja välitön jyrähdys.

Panin kamerani pois, söin illallisen myrskyn liikkuessa ylitsemme ja en enää ajatellut sitä kunnes 2 tai 3 päivää myöhemmin kävin läpi kuvamateriaalia salamaniskusta toiseen ja näin sylinterinmuotoisen esineen joka oli noin puoliperävaunun kokoinen. Se lensi lahden yllä kulmassa uskomattomalla nopeudella taivaan halki ja tuplasalaman läpi pilviin.

Kolme videosta kaapattua suurennettua kuvaa joissa näkyy sylinteri-UFO. Kuva: MUFON
Kolme videosta kaapattua suurennettua kuvaa joissa näkyy sylinteri-UFO. Kuva: MUFON

Minulla on muutamia uskomattomia videoita tapahtumasta ja jopa vieläkin uskomattomampia kuvia. Olen käyttänyt lähes 8 kuukautta etsien apua enkä ole päässyt edistymään. Lähetän videon mikäli joku ottaa kuvani tosissaan.

MUFONin tapaus 82086.

 

Blogger TricksArtikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.