Todisteita Kuun pinnalla tapahtuvasta toiminnasta

Lokakuun 3. päivänä 2019 taivastarkkailija BruceSeesall käytti teleskooppiaan ja kuvasi sarjan tunnistamattomia, kirkkaita, pyöreitä kappaleita Kuun pinnalla.

Italialainen astronomi Alberto Mayer löysi huhtikuun 29. päivänä 2007 tumman liikkuvan kappaleen Kuusta teleskoopillaan. Kappale liikkuu Kuun pinnalla ja muuttaa suuntaansa jonkin ajan kuluttua.

Alla on livenäkymä näihin anomalioihin, joiden BruceSeesall uskoo olevan rakennettu. Toisella videolla näkyy tumma kappale, jonka astronomi Alberto Mayer kuvasi.

Huolimatta siitä, että avaruusvirastot kiistävät minkäänlaisen toiminnan tapahtuvan Kuun pinnalla tai pinnan alla, molemmat videot todistavat tällaisia väitteitä vastaan. Kuun pinnalla todellakin tapahtuu.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

3 vastausta artikkeliin ”Todisteita Kuun pinnalla tapahtuvasta toiminnasta”

 1. Moi,

  Aihepiiri kyllä kiinnostaa mutta haluaisin tietää miten sivuston toimitus/toimittaja valitsee julkaisumateriaalin? Riittääkö, että joku aiheen julkimo julistaa jotain omalla sivustollaan ja se sitten kopioidaan suomennettuna tänne vai miten?
  Väite- viranomaisten vastaväite -> tulkintasysteemi voisi ehkä sopia paremmin suomalaiselle
  sivustolle vai mitä? Juu olen aikaisemminkin kommentoinut tästä asiasta mutta ilmeisesti kyse on rahasta eikä niinkään siitä että edes jonkunlainen suodatin olisi välissä. Etenkin nämä ns ”kanavoidut viestit” – ei hitto ihan oikeesti! Tuo on ihan oma lukunsa mutta muutenkin jutuissa tulkintoja jotka minäkin voisin heittää eli ihan hatusta! ”valokuvassa näkyy miten ionit ja protonit ylikuormittuu ja avaa portaalin toiseen ulottuvuuteen” Näkyy valokuvasta? Aika guru pitää olla…

 2. Molemmat videot näyttää ja todistaa aivan selvästi että Kuun pinnalla jokin pyöreä kappale selvästi liikkuu ja alimmaisella videolla tumma pyöreä kappale muuttaa jopa suuntaansa.

  Miksi valheellisesti avaruusvirasto kyseenalaistaa vastaväiteellään että mitään liikettä ei Kuun pinnalla tai pinnan alla tapahdukkaan? Vastaus voi olla taas yksinkertainen. Ne ketkä uskovat vain valtavirtatieteeseen, kieltävät luonnollisesti kaiken muunlaisen totuuden ja informaation…

 3. Avaruusvirastojen valheellisuuden tarkoituksena on että ufoja salataan valtavirtatieteen keinoin ja ne jotka uskovat vain valtavirtatieteeseen, kieltävät luonnollisesti kaiken muunlaisen totuuden ja informaation. Ufosalailussa on pitkälti kyse siitä että maailma on hyvin öljyvetoinen paikka edelleen. Ufot ja vapaa energia laitteet pelottaa erityisesti juuri öljy ja autoteollisuuseliittiä. Salailun motiivina on pelko, että siinä meni öljybisnes, kuljetuskeinot, kuljetusfirmat, sähkön jakelu, paremmat tietokoneet, viestintäjärjestemät jne. Taloudellinen kaaos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.