Tulinen enkeliolento Coloradon taivaalla

Kesäkuun 21. päivänä 2017 pariskunta todisti omituista tapahtumaa Montrosen taivaalla Coloradossa.

Silminnäkijä kertoo: Katselimme auringonlaskua etupihallamme kun aviomieheni näki kirkkaita valoja lännessä, ja juoksin sisään taloon hakemaan puhelimeni ja aviomieheni juoksi hakemaan oman kameransa. Otimme kuvat ensimmäisestä.

Otin videota puhelimellani samalla kun hän otti kuvia toisesta joka tuli samasta suunnasta. Meillä on kuvia ja video. Paras kuvaus tälle olisi feeniks-lintu tai enkelimuoto.

Sen kehoon sylinterimäinen, ja sillä on mahdollisesti nenä joka osoittaa alas. Siivet olivat kaareutuneet ylöspäin 80 astetta kohti ilmakehää, ha ne olivat liekehtivän oranssin väliset, erittäin kirkkaat. Kolmionmuotoinen ja läpinäkyvä verho tuntui roikkuvan vasemman siiven päällä. Lisäksi näkyi kirkkaita orbeja, en ole varma kiersivätkö ne kaupunkiamme pari kertaa vai oliko niitä vain kaksi jotka seurasivat toisiaan.

Kesäkuun 21. päivänä oli pilvistä ja ne molemmat menivät koilliseen lännestä, liikkuen pilvien läpi, mutta eivät yhdessä. Ne tulivat toisensa jälkeen. Mahdollisesti kyseessä oli kaksi erillistä olentoa tai sitten se sama kiersi kaupunkia.

Me emme kyenneet visuaalisesti näkemään muotoa ennenkuin latasimme kuvat tietokoneellemme. Olimme innostuneita ja hermostuneita, sillä emme ole koskaan nähnyt konetta joka voisi näyttää niin paljon joltain joka on maapallon ulkopuolelta, eikä tämä ole ensimmäinen kerta kun näemme UFOja. Tämä oli erilainen kerta kuin viimeiset kaksi jotka näimme Burger Kingin edustalla 4 vuotta sitten.

MUFONin tapaus 84548.

Video: https://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/84548_submitter_file2__WP20170621004.mp4

Blogger Tricks

2 comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.