Tunnistamattomia valoja Arizonan Tempessä

Havaintopäivämäärä: helmikuu 12, 2021
Havaintopaikka: Tempe, Arizona, USA
Lähde: MUFON 113700

Aluksi luulin näiden olevan kiinalaisia paperilamppuja, mutta valot eivät ole oransseja tai punaisia, vaan valkoisia. Ne eivät katoa, vaan feidaavat hiljalleen ja sitten tulevat takaisin. Nämä ovat liian kirkkaita ja suuria ollakseen droneja.

UFOjen kirkkaus on uskomaton. UFOt ovat melkein yhtämittaisen matkan päässä toisistaan ja tuntuvat pitävän asemansa. Arizona on UFO-keskittymä, ja tämä on juuri se minkä takia. Avaruusolennot rakastavat Arizonaa. Mutta Tempen kaupunki on Phoenixin laitamilla… joten selvästi tämä on samoja UFOja kuin kaupungissa nähtiin vuonna 1997. Alueella on tehty myös muita samanlaisia havaintoja, mm. helmikuu 9. päivänä 2021, laitan videon alle. Kiistämätöntä näyttöä siitä, että Phoenixin alueella Arizonassa on UFOjen tukikohta.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo: helmikuun 12. päivän yönä satuin katsomaan ulos keittiöstäni kun havaitsin ryhmän omituisia valoja taivaalla. Katson aina yötaivasta ja yleensä siihen suuntaan mitä nyt kuvasin. En ole koskaan nähnyt mitään tällaista, erityisesti siinä osassa taivasta. Tämä on kuvaamani video. Kappaleet matkasivat tiettyyn taivaan osioon ja pysyivät siellä, sykkien ja sitten kadoten kirkkaalle yötaivaalle. Kuvasin kaksi erillistä klippiä. Koska ajattelin, että tapaus oli jo ohi, mutta sitten lisää saapui. Yhdessä kohtaa lentokone matkasi itään päin ja se kulki kohti esineitä. Niillä oli punertavan oranssi väri. Kännykkäkamera ei saanut kuvatuksi värisävyjä kunnolla. En ole varma mitä nämä olivat.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.