Turvakameran olento yrittää tunkeutua kämppään

Havaintopäivämäärä: toukokuun 21. 2020

Havaintopaikka: Ohio, USA

Tubettaja Charlene Cox näki, että hänen turvakameraan oli tallentunut jotain epätavallista aikaisempana iltana. Kun hän katsoi kuvamaterialia, hänei voinut uskoa silmiään. Turvakameran kuvassa näkyi hehkuva henkilöhahmo… joka sitten nousee ja lentää pois! Olen lukenut monia raportteja avaruusolentojen vierailuista farmeilla ja rancheilla, muta tämä on ensimmäinen kerta vuosiin kun näen oikeaa raakakuvaa tapauksesta. Olen häkeltynyt. Avaruusolentojen vierailu on harvinaisin tapaus.

Mietin tapahtuiko tämä poistuvan avaruusolennon tapaus sen jälkeen kun se oli käynyt abduktoimassa jonkun? Useimmat abduktiohenkilöt eivät välttämättä muista tapauksia, koska heidän muistinsa pyyhitään. Asia voi olla näin myös tässä. Menetettyä aikaa ei panna merkille koska he nukkuivat, eivätkä olisi tajunneet ajan kulkua muutenkaan.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertää: Video turvakamerasta maatalon takapihalla. Kummitus, enkeli, henki? https://www.youtube.com/watch?v=QVuT6Kl7If4

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Yksi vastaus artikkeliin ”Turvakameran olento yrittää tunkeutua kämppään”

  1. Tietysti tuo videon valo-olento voisi olla myös kummitus, enkeli, tai henki, mutta avaruusolento tulee vahvimmin mieleen.

    Mielestäni tuo valo-olento yrittää selvästi vältellä turvakameraa. Olento huomaa kameran vasta lähietäisyydellä ja alkaa heti liikkumaan turvakamera kuvan reunaalueella. Olento poistuu paikalta leijaillen ja ehkä harmitellen kärähtämistään että nyt kyllä selvästi kamera tallensi minut. Kävin katsomassa tuon 11 sekunnin videon tuosta osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=QVuT6Kl7If4

    Samaa mieltä Tubettaja Charlene Coxin kanssa siitä mahdollisuudesta että olennolla oli jokin motiivi syy liikkua tuolla piha alueella:

    ”Tapahtuiko tämä poistuvan avaruusolennon tapaus sen jälkeen kun se oli käynyt abduktoimassa jonkun? Useimmat abduktiohenkilöt eivät välttämättä muista tapauksia, koska heidän muistinsa pyyhitään. Asia voi olla näin myös tässä. Menetettyä aikaa ei panna merkille koska he nukkuivat, eivätkä olisi tajunneet ajan kulkua muutenkaan.”

    Tyypillisesti myöhemmin abduktio tapauksen jälkeen muisti voi alkaa pikkuhiljaa palautumaan. Ehkä koettu tapaus muitetaan ensin pätkittäin ja sitten vasta kaukaisessa tulevaisuudessa kokonaisuus abduktiosta avautuu kokonaan, mutta siihen voi kulua vuosia, tai useita vuosikymmeniä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.