UFO avaruusasemalla

Havaintopäivämäärä: 19.5.2021
Havaintopaikka: Avaruusasema

 

Katselin kansainvälisen avaruusaseman HD-livelähetystä, kun päivä yhtäkkiä muuttui yöksi ja hehkuvia kolmioita tuli näkyviin. Kappaleilla oli neljä hehkuvaa valoa, ja valot muuttuivat vihreästä purppuraan ja keltaiseen. Vaikka se näyttääkin neljältä eri kappaleelta, kun ehostin kuvaa lisäämällä valoa, oli ilmiselvää että valojen keskellä oli alue, joka yhdisti valot.

Yhdysvaltain hallitus on julkaissut videon yökamerakuvasta, jossa näkyy useita kolmionmuotoisia aluksia laivaston alusten ympärillä. Tämän päivän havainto ainoastaan antaa lisää näyttöä ilmiöstä. Tämä ISS-tallenne on 100-prosenttista näyttöä siitä, että avaruusolennot kävivät avaruusaseman lähellä.

Kuitenkin tämä on tiukka paikka ihmiskunnalle. Tuomiopäivän kello on lähellä keskiyötä. Kiina haluaa omiaan, COVID on tappanut yli kolme miljoonaa ihmistä ja mutanttiversiot saattavat tapaa vielä lisää jos emme voi estää sitä leviämästä. Tämä järkeilyn rajamailla eläminen on se mistä avaruusolennot ovat kiinnostuneita. Tutkimalla ihmiskuntaa, sitä miten käsittelemme pahimpia skenaarioita, he voivat määrittää olemmeko me valmiita ja saammeko luvan lähteä tutkimaan ulkoavaruutta. Kyllä, se ei ole meidän päätettävissämme. Mutta maailma on astumassa omansa ulkopuolelle, taistellen, me teemme parhaamme.

Scott C. Waring,  Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.