UFO Cambridgessa

Havaintopäivämäärä: elokuun 14. 2020 Havaintopaikka: Cambridge, UK

Jos tätä väittää heti feikiksi tekee hätäisen johtopäätöksen. Todellakin uskon tämän videon olevan autenttinen. Kattojen yli liikkuva UFO näkyy vain muutaman sekunnin ja se sekoittuu pilviseen taivaaseen. Tämä UFO on saattanut käyttää hyväksi COVID-karanteeneja ja säätä. Salamointi usein houkuttelee UFOja, mahdollisesti niiden iskusta saatavan energian takia

Tämä alus pyörii sen liikkuessa, juuri ennen sen poistumista oikealle. Lisäksi sen ympärillä on sumeutta… tällainen sumeus havaitaan usein oikeiden UFOjen ympärillä. Cambridge, kaupunki joka on kuuluisa kaikkein välkyimpien ihmisten asuinpaikkana, kuten Stephan Hawking, Charles Darwin, Sir Isaac Newton… se panee miettimään oliko UFO osa suurempaa suunnitelmaa löytää raskaana oleva nainen ja vaihtaa tämän lapsi seuraavaan älykköön?

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo: Yritin kuvata rankkaa salamointia, jota esiintyi äärimmäisen kuumien päivien jälkeen Britanniassa. Sainkin kuvatuksi tämän sen sijaan! Öh… ideoita? Luulin en olevan aluksi lintuparvi.

 

  Artikkelin julkaissut ET Data Base

Yksi vastaus artikkeliin ”UFO Cambridgessa”

  1. Videolla kuuluu ikkunan läpi ulkoa yksittäisen linnun ääni ja sen jälkeen tulee vasemmalta objekti näkyviin rakennuksen katon takaa ja ilmavirta kohina ääni lisääntyy voimakkaasti. Lintuparvi tulee ensin mieleen, mutta ei taida linnut lentää noin tiiviissä parvessa ja tiukassa nipussa noin matalalla ja kovaa. Vaikuttaa enemmän konemaiselta kohteelta. Videon loppupuolella kohde mielestäni vaikuttaa muodostuvan pienistä mustista pisteistä, mutta jos kuvan pysäyttää, niin pysäytyskuvassa näkyykin tunnistamattoman objektin viivakuviot, kuin kohde muodostuisi eri osista, tiedä sitten kumpi näkemys on oikein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.