UFO-havainto Hawaii’lta

Havaintopäivämäärä: 7. helmikuuta 2021
Havaintopaikka: Makaha Oahu, Hawaii, USA

UFOja näkyy usein vedenalaisten tukikohtien lähellä ja ne haahuilevat rantaan tutkimaan ympäristöä. Tässä meillä on juuri sellainen UFO. Alus tulee lähelle rakennuksen huippua, jossa se voi skannailla ja tutkia ihmisiä. Pidän tästä videosta, koska kuvaajalla on vakaa käsi ja näemme UFOn liikkeet todella hyvin. Videon lopulla joku nauraa ja sanoo sen olevan lentokone, mutta oikeasti hän vain arvailee. Mitään ääniä ei kuulu, valoja ei näy eikä siipiä. Tämä on UFO.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Tämä on toinen kahdesta UFOsta, jonka ystäväni ja minä näimme helmikuun 7. päivä 2021 Makaha Beachilla Oahussa, Hawaiilla. En koskaan ole nähnyt mitään tällaista. Se oli uskomatonta. Varmasti menen takaisin tähän paikkaan ja koitan huudella niitä tulemaan alas! Jos kenelläkään on parempaa kameraa kuin puhelimeni… lähettäkää minulle! 😆 Lisäksi jos kukaan tietää miten saada zoomattua, olisin kiinnostunut siitä mitä ihmiset saavat tästä irti!

Yksi vastaus artikkeliin ”UFO-havainto Hawaii’lta”

  1. Kuvaaja puhuu hauskasti koko ajan kuvatessaan UFOa, hän taitaa olla ottanut jotain juomaa? Mutta käsi pysyy ihmeen vakaana.

    ”Odota he ovat palanneet, me näemme vitun UFOja täällä tänään täällä waianaella, he pimenevät ja sitten vaaleaksi ja sitten pimeäksi valosta, mutta aiemmin en saanut selvää kuvaa, en nähnyt sitä näytöltäni jeah, joo se on ehdottomasti yksi niistä, se ei tee samaa morfisoivaa asiaa, vaikka jätkä on paskaa, vaikka se ei morfisoikkaan, (morfologia (eri tieteenaloilla) muoto-oppi), mutta silti kuten mitä on se, ah haa mitä vitun UFO, mikä on se että se ei ole lentokone, vitun UFOja täällä tänään, wau, wow mies se on.” Videon lopulla joku nauraa ja sanoo sen olevan lentokone.

    Kuvaajaa harmittaa selvästi kuvauksen aikana kun ei oikein tiedä mikä se on ja UFO jää jäljelle. Mielestäni vaikuttaa hidasliikkeiseltä orbilta, valopallolta joka on pallonmuotoinen valoilmiö UFO.

    Scott C. Waringin kommentti on paljastava ja oikeaoppinen. ”UFOja näkyy usein vedenalaisten tukikohtien lähellä ja ne haahuilevat rantaan tutkimaan ympäristöä”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.