UFO-havainto New Mexicosta

Havaintopäivämäärä: 3. huhtikuuta 2021
Havaintopaikka: Deming, New Mexico, USA
Lähde: MUFON 114560

Tässä on fantastinen video. Silminnäkijä oli palaamassa Roswellista, kun hän ohitti Demingin, New Mexicossa, ja havaitsi pastillin muotoisen UFOn etäällä. Hän pysäytti autonsa (tärkeää, tätä monet eivät tee) ja kuvasi kolme lyhyttä videota aluksesta. UFO on ovaali eikä se liiku mihinkään. Mutta Auringon heijastus siitä teki vaikeaksi nähdä se puhelimen ruudulta. Voit kuulla hänen ilmaisevan turhautumistaan yhdessä kohtaa videota. Tämä UFO oli 330 kilometrin päässä Roswellista, kuuluisasta UFOn törmäyspaikasta. Tämä oli UFO ja se tarkkaili häntä ja siksi se ei liiku mihinkään. Avaruusolentojen alus yritti parhaansa koetellakseen silminnäkijän mielenkiintoa. Näin se oppi enemmän siitä mitä odottaa kun alukset paljastavat itsensä ihmiskunnalle.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Ajoin Roswellista huhtikuun 3. päivä 2021. Arviolta 16:30 olin juuri ohittamassa Demingiä kun havaitsin jotain leijailemassa vuorten yllä etelään 10-tiestä. Pysäytin sivuun ja tuijotin sitä hetken. Se ei koskaan liikkunut ja siitä kulmasta se näytti tummalta. Ajoin eteenpäin 10-tietä ja ohitin kolme asuntoautoa, jotka oli parkissa, kaikki tuijottivat ikkunoistaan samaan suuntaan jonne itsekin tuijotin. Ohitin vuoret ja kappale näytti valkoiselta ja heijastavan auringonvaloa. Se oli liian korkealla ollakseen helikopteri, ja Los Angelesista kun olen, näen helikoptereita jatkuvasti. Tiedän miltä ne näyttävät ja miten ne liikkuvat. Se ei voinut olla ilmalaiva tai lentokonet. Oli kristallinkirkas taivas, eikä yhtään pilviä ja aurinko paistoi suoraan. Se vain oli siinä. Tarkistin kartasta nähdäkseni oliko jossain lähellä poistumistietä jonne ajaa jotta voisin pitää sen näkyvillä, ja siinä se oli, ja tie lähestyi. Päädyin tähän paikkaan: [tarkka sijainti annettu tutkijoille] mutta hiekkatie johti yksityisalueelle, ja rehellisesti sanottuna olin hieman järkyttynyt ajaakseni tätä kohti.

Kun yritin ottaa siitä kuvia puhelimellani, kamera vikaantui monta kertaa ennen kuin sain kuvan. En kyennyt näkemään kappaletta ruudulla kun yritin ottaa kuvaa, joten oli pelkästään tuuria että onnistuin siinä ollenkaan. Menin bensa-asemalle katsomaan oliko joku muukin katselemassa kappaletta, mutta siellä oli vain rekkakuskeja ja jotain porukkaa asemalla. En kehdannut lähestyä ketään ja kysyä. Kappale ei koskaan lähtenyt pois, ja oletin, kun otin huomioon sen missä olin, että selityksiä sille oli useita, joten jatkoin kotiin.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.