UFO-havainto Perun Machu Picchulla

Machu Picchulla vieraillut turisti vahingossa otti valokuvan UFOsta, joka näkyi taivaalla muinaisten raunioiden päällä Andien vuoristossa Perussa.

Valokuvaaja, joka lähetti kuvan MUFONille sanoi: Vierailin Machu Picchulla noin 20 ihmisen seurueessa, joiden kanssa työskentelin tuohon aikaan.

Me buukkasimme matkamme Cuzcoon ja Machu Picchulle. Suurin osa matkalla oli pariskuntia, minä olin myös vaimoni kanssa.

Me seurasimme opasta ja otimme kuvia samasta suunnasta ja paikoista vierailun aikana. Se meni hyvin ja kukaan ei havainnut mitään omituista kunnes saavuimme takaisin hotelliin illalla.

Kun me menimme syömään, tiimin jäsen kysyi ”oletteko nähneet UFOa?”. Me kaikki nauroimme ja luulimme sen olevan vitsi. Hän näytti meille valokuvan jonka hän otti kello 10.58 jossa selkeästi näkyy kappale raunioiden yllä.

Machu Picchu ei ole ainoastaan suosittu turistikohde Perussa vaan myös tunnettu monista siellä raportoiduista UFO-havainnoistaan vuosien mittaan.

Lisäksi massiivinen rakenne herättää kysymyksiä ihmisten kyvyistä rakentaa sellaisia rakennuksia ollenkaan tuohon aikaan. Esimerkiksi pohjataso koostuu massiivisista, giganttisista megaliiteista, jotka ovat junanvaunun kokoisia.

Muinaisiin astronautteihin keskittynyt asiantuntija Giorgio Tsoukalos sanoo, että avaruusolennot voivat olla ainoa järkevä selitys sellaisen rakenteen rakentamiselle.

Se seikka, että UFOja silti ilmaantuu Machu Picchun ylle, voi olla todiste siitä että tällä muinaisella paikalla on enemmän salaisuuksia kuin mitä olemme tietoisia.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.