UFO-havainto Tennesseesta

Havaintopäivämäärä: 26. heinäkuuta 2020

Havaintopaikka: Hillsboro, Tennessee

Lähde: MUFON 114015

Katso tämä 10-minuuttinen raakavideo UFOsta Tennesseen yllä viime vuodelta. Se tapahtui 2020, mutta jätettiin MUFONille myöhemmin. Videolla näkyy paksu levy, jolla on antenni sen päällä keskellä ja hehkuvat ikkunat sen ympärillä. Se on klassinen levyalus, mutta sen ympärillä on häivähdys pilviverhoa, mikä saa sen näyttämään paksummalta kuin se onkaan. Toinen kuva osoittaa tämän. Tässä on harvinainen havainto, todellinen hehkuva levy Tennesseen yössä. Piste i:n päällä on antenni… aivan kuten Bob Lazar, joka työskenteli Area 51:n S4-alueella, sanoi joillain lautasaluksilla olevan ja että ne lentävät kallistuneina. Antenni auttaa sitä liikkumaan, suuntaamaan liikettä. Varsinainen voimanlähde on erikseen.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Näytti hieman Venukselta kun katsoi illalla, mutta se oli väärällä puolen taivasta. Joten otin teleskooppini ja hämmästyin näkemästäni. Melkein meduusankaltainen, ja sillä on kirkkaat valot tasaisesti sen ympärillä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”UFO-havainto Tennesseesta”

  1. UFO video kuvaajan kamerassa liian suuri aukko aluksi, eli iiris suljin tai vastaava on kokonaan täysin auki objektiivissä. Kuvattava kohde hyvin kirkas. Automaatti kamera, tai kuvaaja itse korjaa manuuaalisesti objektiivin aukon noin 2:08 minutin kohdalla pienemmäksi ja kuva terävöityy välittömästi. On kaiketi tähtiharrastaja, kun tiesi, että Venus planeetta oli toisellapuolella taivasta.

    Kuvaus tapahtui tähtiharrastaja teleskoopin kautta ja aluksi kameran aukko täysin auki asennossa. Jostain syystä kamera ei pysty muodostamaan tarkkaa kuvaa videolla, saattaa olla että teleskooppin etulinssin hionta on heikkotasoinen ja kuvan terävyys laatu jää siksi keskinkertaiseksi, tai sitten itse kameran linssi on huonolaatuinen. Voi myös olla että kaukoputken okulaari on huonotasoinen, niitä on jopa muovilinssillä varustettuja ja ne ei pysty välttämättä muodostamaan kirkkaasta valon kohteesta tarkkaa teräväreunaista kuvaa ja sitten näkyy tuo valon heijastus ilmiö koko ajan.

    Erittäin onnistunut hyvä UFO video muuten ja on hyvää tutkimus aineistoa MUFONille. Alus liikkuu kallistetussa asennossa, kuten Bob Lazar on kertonut ja piste i:n päällä on tosiaan kun antenni näkyy videolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.