UFO ilmaantuu tyhjästä Macchu Picchulla

Suosittu turistikohde Macchu Picchu Andien vuoristossa Perussa on tunnettu sen sofistikoituneista kivipaasiseinistä, kiinnostavista rakennuksista jotka leikkivät astronomisilla asetelmilla, mutta joka on myös tunnettu monista mystisistä UFO-havainnoista Inka-linnakkeen yllä, mitä turistit usein kuvaavat.

Heinäkuun 20. päivänä 2019 turisti otti kuvia Macchu Picchun ”aurinkoportilta”, kun hän havaitsi eräässä kuvista UFOn.

Aivan kuin UFO olisi noussut madonreiästä. Varjo UFOn alla kertoisi siitä, että se on liikkeessä pinnan yläpuolella.

MUFONille kuvan lähettänyt valokuvaaja sanoo: Iltapäivästä vieraillessani Macchu Picchulla me olimme ”aurinkoportilla” katsomassa arkeologista nähtävyyttä. Se oli keskellä kirkasta päivää ja pilvettömän taivaan alla.

Päätin ottaa muutaman selfien. Otin kuvat noin 1 tai 2 sekunnin päässä toisistaan. Ympärillä oli noin 10 ihmistä katsomassa kaupungin suuntaan, eikä kukaan nähnyt tai kuullut mitään erikoista.

Myöhemmin illalla käydessäni kuvia läpi näin jotain mikä vaikutti kondorilta, mikä hämmästytti minua koska en nähnyt tuolloin mitään vaikka näkyvyys oli hyvä. Mutta kun katsoin kuvaa tarkemmin, kävi selväksi että kyseessä ei ollut lintu. Ja kuitenkaan kukaan ei osannut kertoa mikä se oli.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.